Rekruttering i Trondheim

I over 20 år har vi hjulpet våre kunder å rekruttere studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere - young professionals. I 2018 ble vi kåret til Årets Rekrutteringsbyrå for 2.året på rad på The Hunt. Skal du ansette en ny medarbeider i år? Vi er trygge på at vi kan love deg en treffsikker og smidig rekrutteringsprosess.

Kontakt oss

Rekrutteringsbyrå – når og hvorfor?

Konkurransen om attraktive profiler er i dagens arbeidsmarked hard, det finnes sjeldent tid til å håndtere rekrutteringsprosessen internt og det kan være en stor utfordring å komme i kontakt med kandidater som søker jobb. Vi kan love deg som kunde at vi vil hjelpe deg med å rekruttere rett person, og samtidig har du tid til å fokusere på kjernevirksomheten. Les mer om rekruttering gjennom Academic Work.

Rekruttere deltidspersonell

Noen arbeidstopper forekommer ofte, mens andre er mer uvanlige og veldig intense når de først dukker opp. Vi er sannsynligvis enige om at arbeidstopper helst bør kunne forutsees og håndteres for å skape et godt arbeidsklima. En god løsning på et midlertidig behov, sykefravær eller behov i ferieperioder, er å ansette medarbeidere på deltid.

Les mer om fordeler ved å rekruttere deltidsansatte.

Fordeler med rekruttering gjennom Academic Work

Når du velger å la oss hjelpe deg med din rekrutteringsprosess får du tilgang til vårt store nettverk av young professionals. I hvilke tilfeller det blir engasjert eksternt rekrutteringshjelp, varierer fra bedrift til bedrift. Noen av fordelene bedrifter pleier å trekke frem, er at det gir dem mer tid til deres egen kjernevirksomhet og at vi er dyktige på å identifisere talenter, noe som minimerer feilansettelser. I tillegg får bedriften kvalifisert hjelp fra en av våre dyktige Consultant Managers.

Rekruttering i Trondheim

I 2010 etablerte vi Norges andre Academic Work-kontor, i Trondheim. Byen som blir sett på som studenthovedstad er svært relevant for oss som ønsker å nå ut til young professionals. I Trondheim har vi høy grad av tilstedeværelse rundt studentene og er der de er. Vi har derfor tro på at vi klarer å finne de beste talentene til våre stillinger. I tillegg til vårt kontor i Trondheim er vi også å finne i Oslo, lese mer om tilbudet vi har der.

Trygg rekruttering

I Academic Work er vi opptatt av å følge bransjens etiske retningslinjer for å sørge for at alle parter har en god opplevelse av samarbeidet. Det skal være trygt å samarbeide med oss både for deg som kunde og for kandidaten. Som et av de første bemanning- og rekrutteringsselskapene kan vi skilte med å være revidert arbeidsgiver. Det er vi stolte av.

Skreddersydde løsninger

Er du usikker på hvor langsiktig ditt behov er? Når din bedrift står overfor et generasjonsskifte i avdelingen, en stor ekspansjon eller en uventet ledig stilling – da kan en bemanning være den rette løsningen. Les mer om hvordan vi kan hjelpe deg med bemanning her.

Kontakt oss for bemanning og rekruttering

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe dere med å løse dagens eller fremtidige behov. Benytt skjemaet under så kontakter vi deg når du ønsker eller ring oss på tlf. 21 30 53 01

Del artikkelen