Over 20 års erfaring som rekrutteringsbyrå

Gjennom våre år i bransjen har vi i Academic Work hjulpet bedrifter med å finne riktig kandidatprofil og rekrutteringsløsning. Og gjennom disse årene har vi blitt godt kjent med målgruppen vår, young professionals, studenter og nyutdannede i starten av sin karriere. Vi ser viktigheten av å ha nyutdannede i bedriften og har stor tro på å ha rett arbeidskraft til din bedrifts kandidatprofil for at arbeidet skal bli gjort på best mulig måte.

Kontakt oss

Hvorfor bør du bruke Academic Work som rekrutteringsbyrå?

Som rekrutteringsbyrå og med over 20 års erfaring har vi i Academic Work tro på at vi har kompetansen til å finne rett person til din bedrift. Gjennom disse 20 årene har Academic Work ekspandert til flere land, og i Norge har vi kontorer i Oslo og Trondheim. Vi vet at konkurransen om de mest attraktive kandidatene er tøff, en rekrutteringsprosess stjeler verdifull tid og ressurser, i tillegg til at det er vanskelig å komme i kontakt med kandidater som innehar riktig kompetanse, erfaring og skal passe inn i bedriften. Benytter du deg av Academic Work som partner når du skal finne din neste medarbeider, kan vi love deg at vi vil hjelpe deg med å rekruttere rett person, til rett tid og samtidig har du tid til å fokusere på din kjernevirksomhet.

Rekrutteringsselskap med fokus på young professionals

I løpet av de siste 20 årene har vi brukt mer tid enn noen andre i bransjen for å bli kjent med en svært ettertraktet målgruppe; young professionals, studenter og nyutdannede i starten av sin karriere. Dette er fremtidens arbeidskraft og de som sitter på den nyeste kunnskapen og kompetansen i dag. Kampen om deres kompetanse og lojalitet er hard, og derfor vet vi at det er utrolig viktig å være synlig blant akkurat denne målgruppen. Faktisk arrangerer vi over 70 eventer for young professionals årlig.

Vi er et revidert rekrutteringsfirma

Vi i Academic Work er opptatt av å opprettholde etiske rettningslinjer og ønsker at alle parter skal ha en så god opplevelse som mulig gjennom et samarbeid med oss. Det skal være trygt å samarbeide med oss, både som bedrift og som kandidat. Gjennom vårt store fokus på dette er vi et av få reviderte rekruttering- og bemanningsbyråer. Og vi er stolte over å være Årets rekrutteringsbyrå to år på rad.

Skal du ansette ny medarbeider?

Her kan du lese mer om våre tilbud i Oslo og Trondheim. Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe dere med å løse dagens eller fremtidige behov. Benytt skjemaet under så kontakter vi deg, eller ring oss på tlf. 21 30 53 01

Del artikkelen