Vårt tilbud

Behovet for ansatte varierer. Dette kan være et plutselig og kortsiktig behov eller et behov for å sikre dine strategiske ferdigheter på lengre sikt. Vi kan hjelpe deg uavhengig av ditt behov, deltid eller heltidsansatte.

Kontakt oss

Hvorfor Academic Work?

Den riktige tiden å hente inn en medarbeider kan være i hektiske perioder, under organisasjonsendringer eller når du har behov for midlertidig arbeidskraft. Da sørger vi for at du får den arbeidskraften du behøver på riktig sted – akkurat når du behøver den

Ansett en konsulent

Når du leier personell vil vi være arbeidsgiver og medarbeideren ansattes i Academic Work. Det er dette som er bemanning. Vi håndterer alt av administrasjon og andre forhold som har med selve ansettelsen å gjøre. En Consultant Manager i Academic Work blir personens nærmeste leder, noe som gjør at du får hjelp med personalansvar, lønnsadministrasjon, utvikling og- oppfølging.

Attrahere og rekruttere medarbeidere

Hvis ditt ressursbehov er mer langsiktig, kan rekruttering være den rette løsningen for deg. Rekruttering handler ikke bare om å dekke et behov. Det er også en mulighet til å utvikle organisasjonen og bringe inn ny energi, kompetanse og ferdigheter. Våre rekrutteringskonsulenter er erfarne og ansvarlige for hele rekrutteringsprosessen til du som kunde finner den rette medarbeideren.

Kompetansebrist i selskapet?

Opplever din bedrift en kompetansebrist innen IT? Vi har løsningen!
Academy er søsterselskapet til Academic Work. Academy arbeider med intensiv utdanning i form av Accelerated Learning Programs. På 12 uker skreddersyr vi kompetansen din bedrift mangler. Gjennom praktisk læring i høyt tempo, smarbeid i team utdanner vi IT-konsulenter. Vi har allerede hjulpet arbeidsgivere å rekruttere over 750 kandidater.

Lær mer om Academy

Kontakt oss i dag!

Så langt har vi hjulpet de aller fleste bransjer og ledere med å løse deres behov innen bemanning og rekruttering. Faktisk har vi sammen med våre kunder og samarbeidspartnere gitt over 130 000 young professionals en karrieremulighet.

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe dere med å løse dagens eller fremtidige behov. Benytt skjemaet under så kontakter vi deg når du ønsker eller ring oss på tlf. 21 30 53 01

Del artikkelen