Vikarbyrå – vi har løsninger for alle bemanningsbehov

Behovet for ansatte varierer ofte, spesielt ved for eksempel arbeidstopper, sesongvariasjoner, prosjektarbeid eller sykefravær. Behovet for vikarer kan også oppstå i forbindelse med fødelspermisjoner. Uforutsette behov for å få inn personer raskt har mange ulike navn, men uansett om det er vikarbyrå, bemanningsbyrå eller innleie av personer, er fellesnevneren at de alle er av midlertidig karakter.

Kontakt oss

Hva gjør et vikarbyrå og bemanningbyrå?

Et bemanningsbyrå eller vikarbyrå ansetter arbeidstakere og leier dem ut til andre arbeidsgivere. Når vi leier ut våre konsulenter betyr det at vi har arbeidsgiveransvaret for konsulenten, og håndterer alt av administrasjon og andre forhold som har med selve ansettelsen å gjøre. En Consultant Manager blir personens nærmeste leder, noe som gjør at du får den hjelpen du trenger med personalansvar, lønnsadministrasjon, utvikling og oppfølging. I Academic Work er vi opptatt av å følge bransjens etiske retningslinjer, og vi er en godkjent revidert arbeidsgiver.

La oss som bemanningsselskap finne din neste kandidat

Å finne riktig kandidat til ledige stillinger når tiden er knapp kan være vanskelig, spesielt når konkurransen i arbeidsmarkedet er hard. Vi har gjennom flere år opparbeidet oss god kjennskap til vår målgruppe, young professionals, og har med det også tilgang til en rekke dyktige kandidater. Det gjør det mulig for oss å finne dyktige vikarer til dine ledige stillinger på kort tid. Vi ønsker at våre kunder skal føle seg trygge når de velger Academic Work, og vi samarbeider derfor tett med deg for å sikre at du får riktig kandidat til stillingen.

Slik jobber vi som bemanningsselskap med å dekke ditt vikarbehov

Vår visjon er å bli alle kunders første valg når det melder seg et behov for bemanning eller rekruttering. Vi vet at våre kunder har forskjellige ønsker, behov og mål. Derfor ønsker vi i samarbeid med deg å finne den løsningen som til enhver tid er best for deg. Om du er usikker på hvordan du vil gå frem, har vi lang erfaring i faget og kan tilby en rekke forskjellige tjenester slik at du ender opp med en løsning hvor du er helt fornøyd. I Academic Work benytter vi oss av en kompetansebasert rekrutteringsprosess. Det er en metode som fokuserer på hvilke personlige egenskaper kandidaten har, og hvor egnet vedkommende er for stillingen. Kompetansekravene som ligger til grunn for rekrutteringsprosessen, og som til slutt avgjør hvem som er riktig kandidat for jobben, bestemmes av våre erfarne Consultant Managers og rekrutterere.

Våre tjenester

For deg som ønsker å lese mer om våre tjenester.

Les mer om våre tjenester

Bemanning

For deg som har et kortsiktig behov.

Til bemanning

Rekruttering

For deg som har et langsiktig behov.

Til rekruttering

Young professionals

For deg som lurer på hva young professional er.

Les mer om young professionals

YPAI

For deg som ønsker å lære mer om attrahere young professional til din bedrift.

Gå til YPAI

AW Academy

Vi utdanner dine fremtidige medarbeidere.

Gå til AW Academy

Trenger du et vikarbyrå? Vi dekker ditt bemanningsbehov

Academic Work skreddersyr en passende løsning til dine og din bedrifts behov. Ta kontakt med oss, så hører du fra oss fortløpende. Vi har kontor i både Oslo og Trondheim. Er du nysgjerrig på hvilke fagområder vi kan hjelpe deg med? Her kan du lese mer om våre fagområder.

Del artikkelen