Benytt Academic Work som vikarbyrå

Behovet for vikarer og økt bemanning kan komme i perioder og av forskjellige grunner. Academic Work har gjennom sine 20 år i bransjen hjulpet bedrifter med bemanning- og rekrutteringsløsninger. Vi vet at behovet for personell varierer og rett tid å leie inn en konsulent kan for eksempel være ved arbeidsstopper, organisasjonsendringer, ansettelsesstopp eller ved vikarbehov.

Kontakt oss

Vi er et vikarbyrå med lang erfaring

Med over 20 års erfaring har vi i Academic Work tro på at vi har kompetansen til å finne rett person til din kandidatprofil. Gjennom disse årene har Academic Work ekspandert til flere land, og i Norge har vi kontorer i Oslo og Trondheim. Målgruppen vi satser på er studenter og nyutdannede, young professionals. Det er en målgruppe vi er tror på og er stolte av, denne målgruppen sitter på den ferskeste kunnskapen innenfor sitt fagområde.

La oss som bemanningsselskap finne din neste kandidat

Å finne rett kandidat når tiden er knapp kan være vanskelig, spesielt når konkurransen i arbeidsmarkedet er hard. Vi har gjennom flere år opparbeidet oss god kjennskap til målgruppen vår og har med det også tilgang til en rekke dyktige kandidater. Det gjør det mulig for oss å finne dyktige kandidater på kort tid, og som passer til din bedrifts ønskede profil.

Vi jobber daglig med å finne den perfekte vikarløsningen til bedrifter av forskjellig størrelse og arbeidsområde. Løsninger som passer etter ditt behov og kandidatprofil, våre kontorer i Oslo og Trondheim hjelper deg med å finne en passende løsning for din bedrift.

Kontakt oss!

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe dere med å løse dagens eller fremtidige behov. Benytt skjemaet under så kontakter vi deg når du ønsker, eller ring oss på tlf. 21 30 53 01

Kontakt oss
Del artikkelen