Skreddersydd YPAI-presentasjon for din bedrift

Innsikten fra YPAI vil være verdifull for de fleste i din bedrift. Vi ønsker derfor å tilby en skreddersydd presentasjon av YPAI-resultatene etter deres behov, og å gi verdifulle råd og tips om morgendagens arbeidstakere – young professionals.En skreddersydd presentasjon innebærer:

  • Presentasjon og analyse av resultatet.
  • Resultater i spesifikke forretningsområder, for eksempel IT, teknologi eller økonomi.
  • Praktiske tips og diskusjoner med våre YPAI-eksperter om målgruppen og hvordan du kan bli en enda mer attraktiv arbeidsgiver, og på den måten forsterke ditt employer brand.
  • Workshop

Alt du trenger å gjøre er å samle en gruppe kolleger til presentasjonen som jobber med å utvikle deres employer brand. Presentasjonen kan foregå over en lunsj, som en workshop eller på en konferanse, og presenteres av våre YPAI-eksperter. Vi tilpasser oss dine ønsker og behov!

Anbefalt tid: 60-90 minutter
Pris: 10.000 NOK

Er ditt selskap på topp 50-listen? Gratulerer! Da presenterer vi også YPAI-resultatene dine, og du får mulighet til å sammenligne deg med andre arbeidsgivere på listen.


Om YPAI

Hvert år spør vi young professionals om hva de verdsetter mest hos en arbeidsgiver. YPAI har som mål å gi arbeidsgivere en dypere forståelse for hvordan attrahere, rekruttere og utvikle young professionals. Som den eneste merkevareundersøkelsen hvor målgruppen selv bestemmer hvilke faktorer som skal være med i studien, gir den arbeidsgivere en unik innsikt. Les mer om YPAI og last ned tidligere rapporter her. Har du spørsmål angående skreddersydd presentasjon eller om undersøkelsen, kan du ta kontakt med oss på ypai@academicwork.no.

Del artikkelen