Bemanning

Behov for bemanning? Å leie inn medarbeidere er vanlig og et godt alternativ for deg som har et behov for bemanning for en periode og ikke har mulighet til å ansette selv. Vi hjelper deg med å finne disse medarbeiderne, enten personen skal jobbe deltid eller heltid. Dette er også en mulighet til å bli bedre kjent med en potensiell fremtidig medarbeider før en fast ansettelse. Når du leier personell vil vi være arbeidsgiver og medarbeideren ansattes i Academic Work. Det er dette som er bemanning. Vi håndterer alt av administrasjon og andre forhold som har med selve ansettelsen å gjøre. 

Når du leier personell gjennom oss, matcher vi ditt personalbehov opp mot vår database med aktivt jobbsøkende kandidater. Vi markedsfører hver stilling slik at du får en kandidat som aktivt søker på akkurat denne stillingen, og dermed er både motivert og engasjert. Selvfølgelig får du som kunde løpende informasjon under rekrutteringsprosessen. Slik fungerer bemanning

Tidseffektivt

I Academic Work har vi gode arbeidsprosesser og dyp kunnskap om vår målgruppe. Det gjør at vi raskt finner personer med rett kompetanse til deg, uansett hvor langt eller kort varigheten for behovet er. 
Hvis du er usikker på hvor langsiktig deres behov for bemanning er finnes muligheten til å først leie inn en medarbeider, for deretter å rekruttere konsulenten hvis behovet er til stede. Du kan identifisere fremtidige talenter tidlig og får muligheten til å bli kjent med medarbeideren før du velger å ansette. 

Løsning

Sammen med deg velger vi den løsningen som er best for å dekke ditt behov, og som ligger til grunn for at du skal bli fornøyd med prosessen. Vi kan sammen med deg skreddersy den løsningen du ønsker for din bemanning, enten det er omfang, flere personer eller etterspurt kompetanse. Noe som er felles for samtlige stillinger er vår grundige og godt gjennomtenkte prosess. Gjennom lang erfaring vet vi hva som kreves for at du som kunde får rett kandidat til ditt behov, til rett tid. Les om fordelene med bemanning her.
 
 

Tips en venn