Bemanne eller rekruttere innen teknologi

Vi er i kontakt med tusenvis av kandidater som tar eller nylig har fullført ingeniørutdannelse fra universiteter og høyskoler rundt om i landet. Deres driv, ambisjon og nysgjerrighet er en stor ressurs for mange bedrifter. Når du velger Academic Work som samarbeidspartner markedsfører vi stillingen og selskapet til en målgruppe med attraktive fremtidige ansatte og sikrestiller en kompetansebasert rekrutteringsprosess.

Vi kan målgruppen

Gjennom lang erfaring kjenner vi målgruppen ut og inn. Vi har mange etablerte samarbeidsrelasjoner med høyskoler og universiteter rundt om i landet, noe som gjør at vi kan nå den etterspurte kompetansen. På den måten kan vi raskt identifisere hvilke kandidater som har rett teknologikompetanse for den aktuelle stillingen. 

Identifiserer fremtidige medarbeidere 

Vi hjelper deg med å finne fremtidens medarbeidere enten du ønsker å leie inn eller fast ansette kandidaten. Gjennom en tett dialog med dere i oppstartsfasen minimaliserer vi risikoen for feilansettelser. Hvis du som kunde føler deg usikker på hvor langsiktig ditt personalbehov er anbefaler vi en bemanningsløsning. 

Gjennomarbeidet rekrutteringsprosess

Academic Work jobber med en kompetansebasert rekrutteringsmodell hvor du som kunde får mulighet til å identifisere både personlige kvaliteter og kvalifikasjoner som er viktige for din bedrift og den spesifikke rollen.

Bransjer vi jobber med 

Vi jobber med alle bransjer innenfor teknologi. Som for eksempel bygg og anlegg, forskning og utvikling og elektronikk og energi.

Våre kandidateres studiebakgrunn

Våre kandidater kommer fra alle Norges høyskoler og universiteter. Dermed kan vi løse ditt behov uansett hvilken ingeniørutdannelse du er på utkikk etter. 

Eksempel på studiekompetanse vi kan formidle

  • Byggingeniør
  • Fysiker/Matematiker
  • Teknisk tegner
  • Prosjektledelse og prosjektkoordinering
  • Teknisk støtte
  • Elektroingeniør
  • VVS/HVAC ingeniør
  • Automasjonsingeniør
  • Ingeniører innen fornybar- og grønn energi


Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe dere med å løse dagens eller fremtidige behov. Benytt skjemaet under så kontakter vi deg når du ønsker eller ring oss på tlf. 21 30 53 01

Ved å fylle ut dette skjemaet og oppgi dine persondata samtykker du i å la oss håndtere dine personopplysninger. Du samtykker også i å tillate oss å kommunisere med deg via målrettede e-poster og invitasjoner. For mer informasjon vedrørende vår behandling av data, vennligst se vår personvernerklæring.

Tips en venn