Oslo

Academic Works kontor i Oslo ligger i 5.etasje i Torgbygget i Nydalen. Heisen finner du i 1.etasje ovenfor Whats`soup. Velkommen! 

Velkommen til oss!

Nydalsveien 33, 
0484 Oslo
Tel: +47 23 00 90 70
E-post: info@academicwork.no
Organisasjonsnummer: 990574693
Postadresse: Postboks 4288 Nydalen, 0401 OSLO.

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER!

Om oss

Historien om Academic Work startet som en idé i hodet på tre studenter. I dag er vi et av Nordens største bemannings- og rekrutteringsbyråer. Les mer om vår historie og utvikling her.

Gjennom 20 års erfaring har vi bygget en enorm kunnskap og kompetanse om målgruppen young professionals. Det prates mye og ofte om å ha rett person på rett plass. Vi sørger for at vi forener nettopp rett person med rett arbeidsplass – igjen og igjen, og det til riktig tid.  

trygghet for deg

I Academic Work er vi opptatt av å følge bransjens etiske retningslinjer for å sørge for at alle parter har en god opplevelse av samarbeidet.  Det skal være trygt å samarbeide med oss. Som et av de første bemanning- og rekrutteringsselskapene kan vi skilte med å være Revidert arbeidsgiver. Det er vi stolte av.

Våre stillinger

Vi ønsker å hjelpe deg på veien til ny jobb. I Academic Work hjelper vi hvert år tusenvis av studenter og nyutdannede ut i arbeid. Når du søker på en jobb gjennom oss i Academic Work vil du oppdage at det er flere ulike oppdrag og stillinger å velge mellom.

Se våre ledige stillinger her. Du kan også opprette et  jobbvarsel hos oss vil du motta en mail hver gang vi publiserer en stilling som matcher dine registrerte ønsker og interesser.

kontakt oss

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av young professionals. Har du behov for å ansette personell? Vi vil gjerne treffe deg! Ring oss på 23 00 90 70, send oss en e-post til info@academicwork.no eller fyll ut vårt kontakskjema om du heller vil at vi skal kontakte deg.

 

Tips en venn