Dette tror vi på

Vi i Academic Work verdsetter ambisjon og dens kraft til å drive kontinuerlig utvikling, hvilket bidrar til gode prestasjoner. Vi tror på ambisjoner og nettopp derfor tror vi på Young Professionals. Vi inspireres av viljen til å lære noe nytt, utvikles og til å bygge nye erfaringer. Mange Young Professionals ønsker mer enn å «bare gjøre jobben sin» - noe både vi og våre kunder verdsetter!

HVA ER EN YOUNG PROFESSIONAL?

Vår definisjon av en Young Professional er en person som har jobbet opp til fem år etter fullført studiegrad, eller studerer på høyskole eller universitet. En Young Professional kan dermed være en forventningsfull høyskolestudent eller en akademiker med flere års arbeidserfaring. Ettersom vi jobber med Young Professionals i ulike bransjer og områder, kan du både finne økonomer, kundeservicemedarbeidere og utviklere gjennom oss – bare for å nevne noen eksempler.

Vi hjelper deg

Takket være vårt omfattende nettverk og vår gode målgruppekjennskap kan vi hjelpe deg med dine personalutfordringer, enten du er i behov for å takle en midlertidig arbeidsstans, eller har behov for en mer langsiktig rekruttering. Vi hjelper deg til å finne den beste løsningen basert på dine krav og omstendigheter.

Tips en venn