DIN KARRIERE

Hos Academic Work oppfordrer vi til, og belønner ambisjon. Vi tror på at en god kombinasjon av ansvar og muligheter, vil føre til et ønske om å vokse, delta og - aller viktigst; være lykkelig på jobb. Dine bidrag og din utvikling kan bli belønnet på ulike måter. En ny rolle, høyere godtgjørelse eller en velfortjent belønning er noen av eksemplene på dette.

CECILIE NØRING

Team Manager/Consultant Manager

Siden hun begynte I 2011 som researcher har Cecilie imponert oss hver eneste dag. Tre år på rad har hun tatt hun hjem prisen for årets kulturbærer under Awards, og i dag er hun Team Manager for et av Consultant Manager-teamene våre i Oslo.

Marius Jansen

Sales Team Manager

Marius startet sin karriere som AM i 2015, og ble i 2016 kåret til årets rookie Account Manager. Marius meritter omfatter fantastiske individuelle resultater som Account Manager, og fra August 2017 tar han fatt på en ny rolle som Sales Team Manager.

MADS WILDHAGEN

Head of Marketing

Mads startet som Consultant Manager i Oslo i 2008. Her fikk han etter et halvt år ansvaret som Team Manager. I 2010 flyttet han til Trondheim hvor han startet Academic Work sitt andre kontor i Norge. Etter fem år i midt-norge flyttet han tilbake til Oslo og har nå rollen som Head of Marketing.

UTVIKLINGSPROGRAMMER

Train hard, fight easy. Vi ønsker at alle våre ansatte skal kunne prestere på sitt beste og utfordre seg selv daglig, for at man skal kunne vokse både på et personlig og på et profesjonelt plan. Vi i Academic Work kaller det Læring & Utvikling. Ved dette feltet arbeider en rekke dedikerte kollegaer stødig med din utvikling. De passer på at lederen din har de rette verktøyene for å gi deg best mulig veiledning, og de følger alltid med for at du skal oppnå den kompetanseutviklingen som er nødvendig for din rolle. Dette kan være alt fra klasseromstrening, E-læring, selvstudier, coaching, case-trening eller rollespill.

Introduksjon
Det er mye å gjøre i løpet av de første månedene i en ny stilling. Mye informasjon skal fordøyes og nye ansikter skal læres å kjenne. For å gjøre denne overgangen enklere og mer effektiv får hver nyansatt et introduksjonsprogram tilknyttet sin spesifikke rolle og erfaringsnivå.

Kompetanseutvikling
For stillingene våre innenfor Salg og Rekruttering har vi strukturerte opplæringsprogrammer for å forsikre at våre ansatte får de beste mulige omstendighetene til å utvikle seg. Treningsprogrammene innebærer blant annet klasseromstrening både med interne og eksterne trenere, og er designet til å passe ditt nivå og å gi deg de redskapene du behøver for å utvikle deg og prestere.

Ledelsesprogrammer
Det å være en leder hos Academic Work betyr at du er interessert i mennesker og at du bryr deg om at andre har det bra, i tilllegg til det at du presterer bra. Som leder får du gjennom pågående opplæringsprosesser trening underveis i hvordan du best skal lede ditt team, hvordan du skal få laget ditt til å vokse, hvordan du skal kunne takle utfordringer, og mer.

KARRIEREVEIER

En vellykket karriere kan være mange ting. For noen betyr det å nå en lederstilling. For andre vil en god karriere kunne bety å bli spesialist innen et spesifikt område, en hardbarket prosjektleder ved avgjørende prosjekter eller den desidert beste måloppnåeren på avdelingen man tilhører. På den annen side kan en suksessfull karriere for noen være å arbeide utenlands og bevege seg internasjonalt. Uansett hva slags type karriere du sikter på, ønsker Academic Work å være arbeidsgiveren som gir deg mulighetene til å nå dine ambisjoner og å konstant utvikle deg. Vår ambisjon er å være det beste arbeidsstedet. Et arbeidssted hvor du kan la deg inspirere, prestere og et sted hvor du er villig til å sikte høyt.

INTERNASJONALE KARRIEREMULIGHETER

Ønsker du å jobbe utenlands? Få muligheten til å jobbe i et arbeidsmarked utenfor Norge, - i Sverige, Tyskland, Finland eller Sveits. Mange av våre medarbeidere har benyttet seg av denne muligheten, og ettersom vi er i vekst vil flere muligheter dukke opp. Dersom timingen er rett og du har de evnene og erfaringene som behøves, vil Academic Work oppmuntre deg til å flytte og å bringe med deg Academic Work-kulturen og våre arbeidsmetoder på tvers av landegrensene.