Young Professionals som sommervikarer

Samarbeidet med Falck Global Assistance og Academic Work ble innledet som et resultat
av at vi sommeren 2016 hjalp de med å få 6 dyktige ressurser på plass. I sommer skal vi ansette 15 nye young professionals i rollen som assistansekoordinator. Vi tok en prat med Gry Monica, Head of Assistance, for å høre hennes erfaring med å ansette young professionals som sommervikarer. 

Kan du si noen ord om samarbeidet mellom Falck og Academic Work?

Jeg vil si at det er et veldig godt samarbeid. Academic Work jobber hardt for å sette seg inn i profilene vi ser etter, de er «på» og følger oss opp gjennom hele prosessen.

Hvorfor velger dere å ansette Young Professionals til sommerjobber?

Young professionals har en stor arbeidskapasitet. Mange av studentene har masse energi, er fleksible og veldig strukturerte. Dette i kombinasjon med at de ofte er ledige om sommeren gjør young professionals perfekte kandidater til sommervikarer.

Hva er deres erfaring med å benytte Young Professionals i deltidsstillinger/sommerjobber?

Vår erfaring er at de har lyst til å lære, de er vant til å studere, og setter seg raskt inn i nye oppgaver og systemer. De er positive og kommer inn som et frisk pust i bedriften.

Hva er viktig for dere når dere benytter et bemannings- og rekrutteringsbyrå?

At de klarer å finne rett person til rett tid. Vi er ute etter gode folk, alder spiller nødvendigvis ikke en stor rolle, men mentaliteten er viktig. Det viktigste for oss er at byrået finner rett person, det vil si en person som har rett motivasjon, energi og en ekte «passion» for å gjøre jobben hos oss, noe Academic Work har lykkes med.

Tips en venn