Finn og søk jobb!

På vår side med stillingsannonser har du tilgang til alle de ledige stillingene vi jobber med i dag, og du har gjennom denne mulighet til å finne jobben du ønsker og deretter søke på den. Her kan du altså gjøre forskjellige søk og filtrere ut i fra dine interesser og ønsker for ny jobb, og søke direkte når du er inne på selve annonsen.

Finn jobben som passer deg

I oversikten over ledige stillinger går det raskt å sortere frem de stillingene du er interessert i. Velg først om du ønsker å jobbe deltid eller heltid, deretter velger du form for ansettelse (bemanning eller rekruttering).  Videre kan du filtrere under stillingskategori og område. For eksempel økonomi i Oslo eller IT i Trondheim. 

Søk på jobben

Når du har filtrert slik du ønsker anbefaler vi deg å gå videre inn i annonsen og bruke litt tid på å lese denne. Hvis stillingen fortsatt er av interesse søker du på stillingen ved å trykke SØK nederst i annonsen. Du kan gjerne sende inn flere søknader samtidig, og vi anbefaler deg å søke så raskt som mulig da vi i de fleste prosesser arbeider fortløpende med søkere.

Vi anbefaler deg også å lage et eller flere jobbvarsel, samt oppdaterer din profil. På denne måten stiller du enda sterkere i kampen om de spennende stillingene og du holder deg til enhver tid oppdatert på stillingene som kommer inn.

Tips en venn