Heltidsjobb

Å ha en heltidsjobb innebærer at du over kortere eller lengre tid har et arbeid i en 100% stilling. I Academic Work har vi til enhver tid mange konsulenter som innehar en heltidsjobb hos en våre samarbeidspartnere. Når våre samarbeidspartnere benytter seg av våre løsninger og tjenester bestemmer de om de ønsker at vi skal være arbeidsgiver (bemanning) eller at de skal være arbeidsgiver (rekruttering).

Å jobbe som heltidskonsulent

Det å ha en heltidsjobb gjennom Academic Work betyr at du er ansatt hos oss (konsulent), men jobber fulltid ute hos en av våre kunder. Du vil inngå en kontrakt med Academic Work og vi vil fungere som din arbeidsgiver og stå ansvarlig for lønn, sosiale avgifter og andre arbeidsrelaterte forhold.

Er du nyutdannet og på jakt etter en heltidsjobb, er et konsulentoppdrag en perfekt mulighet til å få en fot innenfor arbeidsmarkedet. Oppdragets lengde kan variere. Noen oppdrag stekker seg over en lengre periode med mulighet for fast ansettelse, mens andre oppdrag er kortere og gir deg mulighet til å prøve ut forskjellige roller eller bransjer.

Som konsulent hos oss har du alltid en bemanningsansvarlig du kan henvende deg til om du har spørsmål rundt din arbeidssituasjon. Som regel vil du også ha en kontaktperson på arbeidsplassen der du jobber som du kan rette spørsmål til.

Er du nysgjerrig på våre heltidsjobber? Klikk her for å komme til jobblisten.

Tips en venn