Her finner du oss

Siden starten i Sverige i 1998 er vi i dag også etablert i fem andre land. I tillegg til Norge og Sverige finnes vi i Finland, Danmark, Tyskland og Sveits. Fra vi startet opp og frem til i dag har vi bidratt til nye karrieresteg og jobber for nesten 100 000 Young Professionals. 

ACADEMIC WORK I NORGE

I januar 2007 startet vi vårt første kontor i Norge. Dette var også det første kontoret vi startet utenfor Sverige. Det å satse på, og tilby vår målgruppe Young Professional karriere- og jobbmuligheter, viste seg raskt å bli en suksess. Våre kunder og samarbeidspartnere har hele veien vist seg som viktige sparringspartnere og krav stillere. Dette har gjort oss skjerpet, målrettet og skapt et utrolig engasjement blant våre kolleger. 

I 2010 etablerte vi kontor nummer to i Trondheim, byen mange ser på som Norges studenthovedstad. Vi har i dag høy grad av tilstedeværelse blant studentene, og kan hjelpe våre samarbeidspartnere å finne talenter til de aller fleste stillinger.

INTERNASJONALT

Foruten våre to kontorer i Norge, har vi også kontorer i disse landene:

Sverige
Tyskland
Finland
Danmark
Sveits

Samarbeidet mellom landene er veldig godt, noe som bidrar til at vi i dag har flere multinasjonale samarbeid med kunder. Vi vet at vår målgruppe Young Professionals gjerne ser etter karrieremuligheter i andre land, og vi tilbyr denne muligheten gjennom tett samarbeid. 
Les mer om de andre landene.

Tips en venn