Her kan du jobbe

Å søke jobb gjennom Academic Work skal føles trygt. Hver eneste dag, hele året, annonserer vi nye stillinger. Som du kan se i oversikten over ledige stillinger er det et stort spenn i hvilke stillinger og bransjer vi til enhver tid arbeider med. Dette fordi vi vet at vår målgruppe har forskjellige mål, drømmer og ambisjoner.

Vi ønsker at du som jobbsøker skal ha mange valgmuligheter. Derfor har vi samarbeidspartnere innen de aller fleste bransjer, og vi ønsker å tilby stillinger innenfor de fleste forretningsområder. Våre samarbeidspartnere spenner fra nyoppstartede bedrifter med få ansatte, til store multinasjonale selskaper med mange tusen ansatte. Gjennom våre løsninger og tjenester dekker vi deres behov, enten det er små prosjekter, deltid- og heltidsstillinger eller rekruttering til faste stillinger.  

Som jobbsøker har du mange valg, og det er du som bestemmer hvilke stillinger du vil søke i hvilke selskaper. 

Vi vet at vår målgruppe har forskjellige ønsker når det gjelder ansvar, arbeidsoppgaver, bransjer og miljø. Dette er noe av drivkraften som hver dag ligger til grunn når vi møter vår samarbeidspartnere for å se hvor vår målgruppe kan gjøre en forskjell.

Ta en titt på alle våre ledige stillinger her! 

Tips en venn