HVORFOR ACADEMIC WORK?


Gjennom 20 års erfaring har vi bygget en enorm kunnskap og kompetanse om målgruppen young professionals. Det prates mye og ofte om å ha rett person på rett plass. Vi sørger for at vi forener nettopp rett person med rett arbeidsplass – igjen og igjen, og det til riktig tid. Vi rekrutterer og leier ut både studenter og nyutdannede som er i startfasen av karrieren. Ved å være tilstede gjennom studiene og de første årene i vår målgruppes karriere har vi bygget opp en database med young professionals vi kan kontakte når ditt behov melder seg.

Kontakt oss

Vår visjon

Vår visjon er å bli alle kunders første valg når det melder seg et behov for bemanning eller rekruttering. Vi vet at våre kunder har forskjellige ønsker, behov og mål. Derfor ønsker vi i samarbeid med deg å finne den løsningen som til enhver tid er best for deg. Om du er usikker på hvordan du vil gå frem, har vi lang erfaring i faget og kan tilby en rekke forskjellige tjenester slik at du ender opp med en løsning hvor du er helt fornøyd.
 
Den riktige tiden å hente inn en medarbeider kan være i hektiske perioder, under organisasjonsendringer eller når du har behov for midlertidig arbeidskraft. Da sørger vi for at du får den arbeidskraften du behøver på riktig sted – akkurat når du behøver den. 

Velg konsulenter med driv

De konsulentene og kandidatene som er en del av Academic Works nettverk er young professionals og befinner seg i startfasen av sin karriere. Det er kandidater med driv som vil opp og frem og som vet at veien dit er gjennom en vel utført jobb i din bedrift. Å jobbe med en young professionals er både effektivt og givende – noe vi er sikre på at du vil merke. 

Solid erfaring

Academic Work har jobbet med bemanning og rekruttering siden 1998. Vi kjenner ikke bare vår målgruppe svært godt – vi kjenner også våre kunder og har en god forståelse for den variasjonen som finnes i ulike behov. Vi vet at ingen selskaper er like og vi tilpasser også våre rekrutteringsprosesser tilsvarende.  

Tradisjon og innovasjon

I Academic Work jobber vi med tradisjonell rekruttering i kombinasjon med at vi aktivt søker opp kandidater via sosiale medier og andre relevante nettverk. Vi vet at trender kan slå raskt og at det er viktig at vi er tilstede der målgruppen kan nås. 

Fleksibilitet

For oss er kunden alltid i sentrum. Derfor tilpasser vi våre rekrutteringsprosesser og vår oppfølging etter hvilke ønsker og behov du har som kunde.
 
Ring oss på 23 00 90 70, send oss en e-post til info@academicwork.no eller fyll ut vårt kontakskjema om du heller vil at vi skal kontakte deg. Vi snakkes!

 

Tips en venn