Rekruttere

Bedriftspresentasjon på IfiNavet

Vi i Academic Work arrangerer jevnlig bedriftspresentasjoner i samarbeid med studentorganisasjoner på høyskoler og universiteter. Vi inviterer til en faglig og sosial kveld for å knytte studenter og næringslivet sammen. Ved å treffe studentene der de er, har bedriftene en unik mulighet til å fortelle hvem de er, hva de står for og hvilke muligheter de tilbyr.

Bedriftspresentasjonen er en gyllen mulighet for bedrifter til å vise seg frem og informere om stillinger de har ute, eller å knytte bånd til studenter for sommerjobb eller fremtidig fast ansettelse. Torsdag 1. november møtte over 60 engasjerte studenter opp for å finne ut mer om karrieremuligheter i Norsk Rikstoto, Inmeta og RiksTV.

Vi synes det var interessant å se hva studentene prioriterer i bedriftspresentasjoner. Det var gøy å se at studentene var deltakende og nysgjerrig på hvordan og hva vi jobber med. Vi ble inspirert av hvor mange spennende og varierte bakgrunner som finnes der ute og vi gleder oss til å ta praten videre! -RiksTV

enter image description here

Mulighet til å profilere seg som arbeidsgiver

Vår Event Marketing Manager, Merete Balsvik trekker frem muligheten til å formidle hvordan det er å jobbe i bedriften fra innsiden.

-Bedriftspresentasjoner gir både muligheter for bedriftene til å fange studentenes oppmerksomhet, samtidig som studentene får muligheten til å bli bedre kjent med bedriftene og hva de tilbyr.

Videre forteller hun om mulighetene studentene får til å stille spørsmål direkte til representanter for bedriften.

-For eksempel kan bedriftene ha med seg noen som er i den aktuelle stillingen som skal utlyses. Det gir en unik mulighet for bedriftene å svare på spørsmål til studenter og nytutdannede som er interessert i deres bedrift.

Positivt å kunne snakke direkte med potensielle kandidater

Vi opplevde mottakelsen av studentene som veldig positiv! Studentene virket veldig interesserte og engasjerte, de kom med mange gode spørsmål under og etter presentasjonen. Det var veldig bra å få muligheten til å sitte ned med studentene i etterkant av presentasjonen og jeg tror de satt igjen med et solid inntrykk av oss. -Inmeta

Norsk Rikstoto forteller også at bedriftspresentasjoner gir de en mulighet til å presentere seg selv for studenter, og gir mulighet for både proflering og rekruttering.

enter image description here

Skal du ansette nye medarbeidere?

Så langt har vi gjennom 20 år hjulpet ledere og bedrifter i de aller fleste bransjer med å løse behov innen bemanning og rekruttering. Sammen med våre kunder og samarbeidspartnere har vi gitt over 130 000 young professionals en karrieremulighet. Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe dere med å løse dagens eller fremtidens behov.

Kontakt oss i dag
Del artikkelen