Rekruttere

Hvordan velger du det beste bemanningsbyrået ?

Det finnes i dag mange aktører innenfor bemanningsbransjen. Det er derfor umulig å peke ut hvilket bemanningsbyrå som er best, fordi det avhenger av hva akkurat du søker etter hos en partner. Vi hjelper deg her med noen tips som du kan tenke på når du skal velge bemanningspartner.

Bemanningsbyrå med riktig spesialkompetanse

Bemanningsbyråer kan ha ulike spesialiseringsområder. Enkelte retter seg mot mange markeder og har ekspertgrupper i bedriften innenfor eksempelvis IT eller tekniske tjenester. Andre bemanningsbyråer er spesialisert innenfor et definert område, for eksempel økonomi eller salg, og fokuserer virksomheten sin rundt dette. Sørg for at bemanningsbyrået du velger kan bransjen du arbeider innenfor!

Nå personene du søker etter

Trenger du noen med senior– eller juniorkompetanse? Akademisk eller praktisk bakgrunn? Sjekk hvilken målgruppe bemanningsbyrået retter seg mot og at den passer til målgruppen du ønsker å nå! I Academic Work er vi for eksempel eksperter på young professionals. Young professionals er studenter og nyutdannede som er i begynnelsen av sin karriere, og vi tror de er en svært viktig ressurs for arbeidsplasser.

Velg en kvalifisert partner

Det er viktig og gir økt trygghet og sikkerhet for bedriften å ha et autorisert bemanningsbyrå som samarbeidspartner. Et autorisert bemanningsbyrå har kollektivavtaler og følger gjeldende regler.

Hva kan Academic Work som bemanningsbyrå tilby?

Råvaren vår er ambisjon. Vi brenner for å hjelpe andre bedrifter med å få mulighet til å utvikle seg ved å ha riktig personale på plass, enten via bemanning eller rekruttering. Våre rekrutterere er eksperter innenfor spesifikke yrkesområder og kan derfor tilby den hjelpen som passer akkurat for deg. Vi skreddersyr løsningene etter det du trenger og er med hele veien, fra annonsering og intervjuer til kontraktskriving. Ved bemanning ansettes kandidaten hos Academic Work og du leier inn etter behov, mens vi påtar oss arbeidsgiveransvaret. Ved rekruttering er vi til stede gjennom hele rekrutteringsprosessen, men når kontrakten er skrevet så ansettes kandidaten direkte hos deg.

Har bedriften din behov for personale? Fyll ut opplysningene nedenfor så tar vi kontakt og ser nøyaktig på ditt personalbehov, uansett om det gjelder nå eller i fremtiden.

Del artikkelen