Åsa – Account Manager

Søke jobb

Åsa Martinsson er en av våre mange Account Managers på Academic Work som fikk gjøre noe helt annet enn å treffe kunder og prate om våre bemannings- og rekrutteringstjenester. Hun har nemlig en av hovedrollene i vår film «I hodet på en Account Manager»

Bild

Hvordan kjennes det å være stjerne for en dag?

Det var en annerledes og ganske merkelig opplevelse å ha masse personer rundt meg. Personer som alle hadde fullt fokus bare på meg og mine to kollegaer. – Det var kult for jeg forstod virkelig hvor mye jobb som ligger bak å lage en bra film. Flere opptak, ulike vinkler og lys som ikke blir helt rett. Det var for eksempel ganske kaldt når vi spilte inn filmen og da jeg sprang opp og ned en bakke noen ganger var vi nødt til å ta en pause, for nesen min var blitt helt rød av kulden.

Åsa har jobbet i rollen som Account Manager hos oss i litt mer enn ett og ett halvt år. Hun begynte hos oss rett etter studiene. Med en fersk bachelor trodde hun at første jobben skulle bli å skrive nyhetsbrev i en tjeneste som markedsassistent:

– Det har skjedd mye siden jeg begynte å jobbe i Academic Work. Jeg har utviklet meg mye, salgsteknikken så klart men jeg har også utviklet meg selv og har nå en større forståelse av hvem jeg er. Hva som er mine styrker og svakheter. Nå vet jeg mer om hvordan jeg kan benytte min energi og andre personlige egenskaper jeg har.

– Mye i rollen handler om å lytte og forstå de menneskene jeg treffer og kunne tilpasse meg etter dem og deres behov. Og det er akkurat det som er så kult og utfordrende, du vet aldri hvem som sitter på andre siden av møte bordet. Synes du at Åsas jobb som Account Manager høres ut som noe for deg? Bra, for akkurat nå søker vi flere Account Managers til vårt kontor i Oslo. Stillingsannonsen finner du på vår web.

Tips en venn