ET SAMARBEID SOM HAR VOKST SEG STERKT

Rekruttere personell

I flere år har Academic Work hatt et samarbeid med ATEA. Dette er et samarbeid som har blitt til på veien gjennom gjensidig respekt, ærlighet og hardt arbeid. Vi har sammen bygget de relasjonene som må til for å levere kandidater for tilstrekkelig høyt nivå.

Bild

Gjennom god kommunikasjon og forståelse av ATEAs behov har ATEA og Academic Work gitt mange kandidater muligheten til å starte sin karriere, enten under, eller etter sine studier. Noe som gjør oss ekstra stolte er at flertallet av disse virkelig har funnet sin plass i ATEA, og raskt blitt en viktig ressurs for bedriften.

Hans Henrik Herlofsen, HR Direktør i ATEA, har delt sine tanker om vårt samarbeid og hvorfor ATEA ser på Young Professionals som viktige ressurser.

”Jeg sitter med en opplevelse av å få rask og god oppfølging av profesjonelle medarbeidere i Academic Work”

«Vår misjon er Vi bygger Norge med IT. Vi har masse erfaring og kompetanse, er ydmyke, men samtidig bevisste på at vi kan og ønsker å lære mye av Young Professionals når vi skal være bidragsbærende i digitaliseringsprosessen med å bygge «nye» Norge med IT.»
Hans Henrik Herlofsen, HR Direktør, ATEA.

Ett mål, en drøm, en retning …
ATEA har vært gjennom mange spennende epoker i sitt over 40 år lange liv. De har preget norsk IT bransje og forventer at det skal være tilfelle også i årene fremover. I mange av disse årene har kulturen vært et av de sterkeste kjennetegnene på hvem de er. En bedriftskultur er som sjelen til en bedrift – den er der enten du tar den på alvor eller ikke!

De har en tydelig og uttalt visjon, om å være kraftsenteret i norsk IT bransje – de SKAL være ”The Place to Be”. Visjonen er for deres ansatte, mye mer enn fire fine ord satt sammen. Deres visjon er og skal være levende i selskapet, og retningsgivende for alle deres valg.

«Academic Work er tillitsskapende, pålitelige og ærlige. De stiller kritiske spørsmål på en alltid høflig og korrekt måte og sier klart ifra om det skulle være utfordringer med å leverer de rette kandidatene.»
Hans Henrik Herlofsen, HR Direktør, ATEA.

Vi i Academic Work verdsetter ambisjon og dens kraft til å drive kontinuerlig utvikling, hvilket bidrar til gode prestasjoner. Vi tror på ambisjoner og nettopp derfor tror vi på Young Professionals. Young Professionals inspireres av viljen til å lære noe nytt, utvikles og til å bygge nye erfaringer. Mange Young Professionals ønsker mer enn å «bare gjøre jobben sin» - noe både vi og våre kunder verdsetter!

I Academic Work arbeider vi med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Les mer her om hvordan vi kan hjelpe deg og din bedrift med deres personalbehov.

Kontakt oss

Tips en venn