VI HJELPER VÅRE KUNDER MED DERES BEHOV

Rekruttere personell

Så langt i år har vi hjulpet over 300 kunder med å dekke deres behov, noe som har gitt nesten 500 konsulenter verdifull erfaring og en start på deres karriere. I sommer har vi hjulpet Falck Global Assistance med å dekke behov på sitt kundesenter, og våre utleide konsulenter til Falck Global Assistance deler her sine refleksjoner om ansettelsesprosessen og hvorfor de valgte å søke jobb akkurat gjennom oss i Academic Work. Under finner dere noen sitat fra dem.

Bild

"Jeg valgte å søke jobb gjennom Academic Work fordi jeg følte at jeg var midt i målgruppen deres. I tillegg hadde jeg hørt mye bra om arbeidet deres gjennom andre. Rekrutteringsprosessen var veldig oversiktlig og ryddig. Jeg fikk god hjelp i det jeg lurte på, samtidig som jeg fikk anledning til å vise det jeg kunne. De første dagene hos Falck har vært veldig spennende og lærerike, og det har vært mye informasjon å prosessere. Det er et veldig godt arbeidsmiljø."
Torkel Ødegard

"Jeg søkte jobb gjennom Academic Work fordi de fremsto som et profesjonelt bemanningsbyrå. I tillegg var det positivt at de fokuserer på studenter og nyutdannede. Rekrutteringsprosessen har vært svært ryddig og ordentlig, og det har vært god oppfølging gjennom hele prosessen. I tillegg har de ansatte hos Academic Work har vært hyggelige og profesjonelle. De første dagene har vært svært spennende og innholdsrike. Det har vært mye informasjon på kort tid og mye å sette seg inn i, så det blir bra å få komme ordentlig i gang og få testet ut ting i praksis."
Ingrid Leknes

"Jeg søkte gjennom Academic Work ettersom jeg hadde god kjennskap til byrået selv om jeg ikke hadde benyttet meg av det, og at stillingen som lå ute angående Falck virket interessant. Det er en omfattende prosess, men samtidig veldig profesjonell prosess med god informasjon og godt tilrettelagte intervjuer. Så jeg er veldig fornøyd med rekrutteringsprosessen. De første dagene har vært veldig bra. Det er veldig inkluderende mennesker som jobber hos Falck og opplæringen har vært god. Med en teoretisk start for så å ha mer praktiske oppgaver utover uken."
Mathias Foss

På lik linje med at det er viktig for oss at våre kandidater får den beste behandlingen, er vi også opptatt av at våre kunder opplever det samme. Når du ønsker å leie inn personell gjennom oss ligger vår stolthet i at du skal ende opp som fornøyd med samarbeidet, kandidaten og oppfølgingen. Med visjonen om å være ditt førstevalg når det gjelder levering av bemanningstjenester legger vi høye forventninger på oss selv. Gjennom bemanning skal vi løse ditt behov, enten det er kortsiktig eller langsiktig.

Bemanningsløsninger skal frigjøre din tid til å fokusere på dine kjerneoppgaver og det skal føles fleksibelt og effektivt. Det finnes mange fordeler ved å benytte seg av bemanningsløsninger. Vi vil stå som arbeidsgiver og vi vil gjennom oppfølging sørge for at det kjennes trygt for deg og personen som en innleid.

Dine behov kan vare fra noen timer til mange måneder eller år, vi vil uansett sikrestille at du har rett person til rett tid.

Les mer her om fordelen med bemanning her.

Tips en venn