Inspirasjon

Vi ønsker å hjelpe deg på veien til ny jobb. I Academic Work hjelper vi hvert år tusenvis av studenter og nyutdannede ut i arbeid. Når du søker på en jobb gjennom oss i Academic Work vil du oppdage at det er flere ulike oppdrag og stillinger å velge mellom.

Under våre ledige stillinger vil du til enhver tid finne de stillingene vi søker kandidater til. Her kan du søke, filtrere og velge det som passer deg best. Hvis du vil være en av de første til å motta de stillingene som passer dine ønsker oppretter du enkelt et jobbvarsel.

Vi jobber fortløpende med våre stillinger, så vi anbefaler deg å sende inn en søknad så snart du anser at denne jobben kan være aktuell for deg. Finner du flere stillinger av interesse ser vi veldig gjerne at du søker flere stillinger samtidig.

Heltidsjobb passer best for deg som er ferdig med dine studier eller ser for deg et lenger eller kortere opphold i studiene. 

Deltidsjobb er en glimrende måte for deg til å skaffe deg arbeidserfaring. Dette er en god løsning for deg som studerer, og kan ofte være et springbrett til en heltidsstilling i samme selskap. I mange av våre stillinger på deltid er det ønskelig at du kan jobbe heltid under ferieavvikling.  

Prosjektarbeid er et arbeid som kan passe godt for deg som studerer, og for deg som er på utkikk etter heltidsarbeid. Dette fordi denne typen arbeid er sterkt tidsavgrenset, og ofte foregår med en tidsfrist.

Sommerjobb foregår ofte over en tidsavgrenset periode. Dette er en god sjanse til å skaffe deg erfaring og vi opplever ofte at sommerjobber går over til å kunne bli en deltidsjobb når du og kunden er enige om dette.

Traineeprogrammer er for mange en god start på karrieren. Dette er oftest skreddersydde programmer hvor du over en tidsperiode vil være innom flere avdelinger i et selskap, og være tilknyttet en mentor.

Rekruttering innebærer at vår samarbeidspartner ansetter deg fra første dag. Vi gjennomfører prosessen for dem, men du vil bli fast ansatt i deres bedrift. 

Kort oppsummert ønsker vi i Academic Work å finne stillinger til, og hjelpe Young Professionals med å bygge karriere. Vi jobber ut ifra kundens behov, med mål om å ansette personer i vår målgruppe for å dekke dette behovet. Med utgangspunkt i våre ledige stillinger håper vi du finner en stilling som passer deg og søker på denne!

Tips en venn