teknologi jobb

Ta ditt neste karrieresteg innen teknologi med Academic Work

I Academic Work ønsker vi å hjelpe deg med å vokse, få nye erfaringer, prøve ulike roller og komme i kontakt ned andre talentfulle, ambisiøse og dyktige mennesker. Som din karrierepartner kan vi hjelpe deg med å ta ditt neste steg i karrieren, enten det er som konsulent hos oss eller ved å hjelpe deg med å finne en fast jobb hos en av våre mange attraktive samarbeidspartnere som jobber med teknologi.

Se våre ledige stillinger innen teknologi

Karriere- og utviklingsmuligheter

Karriere- og utviklingsmuligheter er blant de viktigste faktorene når man søker ny jobb. Vil du være en del av et stort team og jobbe med noen av de største ingeniørprosjektene i Nord-Europa? Ser du etter en spesialistjobb innen et bestemt fagfelt? Eller ønsker du en bredere rolle i et mindre selskap, hvor du kan vokse og utvikle deg over tid? Ingenting er umulig! Vi samarbeider med mange av Norges ledende teknologiselskaper, alt fra store industribedrifter til mindre gründerselskap, noe som gir deg gode muligheter til å finne en jobb som samsvarer med dine personlige ønsker. Som konsulent hos oss har du også en personlig Consultant Manager som veileder deg i din utvikling og hjelper deg med å nå dine karrieremål.

ingeniør jobb

Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver

Når du jobber som konsulent hos oss får du muligheten til å ta del i spennende utfordringer og arbeidsoppgaver! Akkurat nå går teknologiindustrien gjennom en stor transformasjon, og kunnskapen din er derfor av ekstra stor verdi for våre kunder. Automatisering, elektronikk og miljø er eksempler på områder der etterspørselen er ekstra stor, og som konsulent hos oss tilbyr vi deg et bredt utvalg av jobber innen mange forskjellige fagområder. Høres det spennende ut? Finn ut mer om mulighetene for en karriere innen teknologi!

Gode kolleger og et god arbeidsmiljø

Selv verdens beste jobb blir bedre med gode kolleger. Når vi får i oppdrag å hjelpe et selskap med å rekruttere, sørger vi alltid for å bli kjent med hvordan teamet ser ut, hvordan kulturen i selskapet er og hvilken kompetanse som er der fra før. Dette gjør vi for at vi vil sørge at du vi passe inn i selskapet. Blir du ansatt som konsulent i Academic Work vil du også bli en del av et stort nettverk av young professionals som du kan bruke til å dele erfaringer og kunnskap med, og skape verdifulle kontakter for fremtiden.

Roller med høy etterspørsel

Akkurat nå har vi høy etterspørsel etter følgende roller og kompetanse. Om noen matcher din profil eller interesser, registrer et jobbvarsel i dag og vi vil gi beskjed når vi publiserer en ny stilling som kanskje er din neste drømmejobb.

  • Automasjonsingeniører
  • Prosessingeniører
  • Elektroingeniører
  • Driftstekniker
  • Sivilingeniører
  • VVS-ingeniør
  • Prosjektledere
  • Kvalitetsingeniør
  • Montører/operatører
teknologi jobb

Teknologi – en fremtidssikker karriere med mange muligheter

Er du interessert i en karriere innen teknologi? Godt valg! Det er stor etterspørsel etter ingeniører i Europa, og ifølge Business Europe er underskuddet så stort at det påvirker økonomisk vekst. Det er med andre ord et stort behov for mennesker som kan bidra med sin kunnskap og ferdigheter. Vi gir selskaper i seks forskjellige europeiske land talentfulle talenter, og når du velger Academic Work som karrierepartner, er det gode muligheter for en teknologikarriere både i og utenfor Norge. Les mer og bli kjent med de andre landene vi operer i.

Likestilling og mangfold

Når vi rekrutterer fokuserer vi på din tidligere erfaring, ferdigheter, ambisjoner, kunnskap og fremtidig potensial. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle våre interne prosesser for å sørge for at vi eliminerer alle potensielle kilder for individuell bias og diskriminering. I tillegg lager vi nye prosesser som for eksempel i rekrutteringsprosessen til AW Academy, hvor vi har en helt anonym ferdighetsbasert rekrutteringsprosess uten informasjon om tidligere arbeidserfaring eller utdannelse. Det resulterer i en helt diskrimineringsfri rekrutteringsprosess som gir bedre kjønnsbalanse og et større mangfold av forskjellige personligheter.

Din karrierepartner

For oss er det viktig at dine rettigheter ivaretas og vi er derfor en autorisert arbeidsgiver. Du kan være trygg i å starte din karriere hos oss. Academic Work er din karrierepartner! Les mer om hvordan det er å jobbe som konsulent i Academic Work.

Klar til å bli med oss?

Mer enn 150 000 young professionals har startet sin karriere med Academic Work. Bli med! Opprett jobbvarsel og få skreddersydde jobbanbefalinger rett i din innboks.