My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
nagarro_acadmicwork

Arbeidsplassen for deg som ønsker å påvirke valg av teknologi

Nagarro er et globalt IT- og business consulting-selskap med 6000 ansatte verden over. Nagarros strategi i Norge er å skille seg ut fra andre internasjonale selskaper gjennom lokal forankring og lokal kompetanse.
Ønsker du å jobbe i et dynamisk og svært kompetent arbeidsmiljø hvor autonomi, trivsel og utvikling er i førersetet?

Bli en del av Nagarro

Hva vi tilbyr deg

Som et globalt selskap innehar Nagarro Norge en entreprenørkultur. Vi ser etter deg som er nysgjerrig, en medskaper, og ønsker å påvirke valg av teknologi og hverdag. Vi ønsker å utnytte styrkene dine og heller legge til rette for at du jobber med riktig fag. Du får ditt eget kompetansehevingsbudsjett, så du kan ta de kurs og sertifiseringer du selv måtte ønske for å få ønsket spiss- og/eller breddekompetanse innen dine egne interesseområder. Vi tilbyr faglige utfordringer og mulighet for internasjonale prosjekter sammen med konkurransedyktige betingelser og fordeler.

Om oss

Nagarro driver teknologi-ledende forretnings gjennombrudd for bransjeledere og utfordrere. Når våre kunder ønsker å bevege seg raskt, vender de seg til oss. I dag er vi 6000 eksperter på tvers av 21 land. Sammen danner vi Nagarro, den globale tjenestedivisjonen i München-baserte Allgeier SE. Nagarro støtter selskaper både med konsepter og løsninger for digitalisering av forretningsprosesser og kan tilby et komplett IT-tjenestespekter både med lokal tilstedeværelse on-site hos kunde. Nagarro Norge tilbyr lokal spisskompetanse – rådgivning, systemutvikling og implementering av forretningskritiske løsninger innenfor identitets- og tilgangsstyring (IAM/IRM), sikkerhet (forensics og penetrasjonstesting), Business Intelligence/Analytics, samt ITSM/prosesstøtte.

David_Nagarro

Bli kjent med vår Junior Konsulent, David

Etter interessen for IT-sikkerhet oppstod begynte David å lese om Nagarro, han fikk følelsen av at Nagarro var motpolen av hva han tenkte på om et stort Indisk konsern hvor de hadde fokus på individet. David forteller at han ikke kunne truffet et bedre sted, et bedre miljø med bedre muligheter enn hva han ønsket når han skulle finne sin første jobb innen IT-bransjen. Les mer om hvordan David ble interessert i identitets- og tilgangsstyring hos Nagarro.

Marit_Nagarro

Bli kjent med Marit – Atlassian Solution Architect

Etter å ha jobbet i et stort konsulentselskap med mye byråkrati og hierarki, kjente Marit mer og mer på et ønske om å jobbe i et mindre selskap med en flatere struktur. Hun søkte på en stilling hos Conduct, et lite selskap som kun hadde 20 ansatte. I dag er Conduct fusjonert med Nagarro og har over 5000 ansatte globalt. Den flate strukturen og mulighetene til å påvirke hverdagen har fortsatt ikke endret seg.