Oslo

Velkommen til vårt kontor i 5.etasje i Torgbygget i Nydalen. Du finner heisen i 1. etasje ovenfor Whats`soup.

Velkommen til oss!

Nydalsveien 33, 0484 Oslo
Tel: +47 23 00 90 70
E-post: info@academicwork.no
Organisasjonsnummer: 990574693
Postadresse: Nydalsveien 33, 0484

Kontakt oss

Trenger du å ansette nye medarbeidere? Kontakt oss gjerne eller fyll ut vårt kontakskjema om du heller vil at vi skal kontakte deg.

Følg oss gjerne i sosiale medier:

Linkedin Facebook Instagram

Om oss

Historien om Academic Work startet som en idé i hodet på tre studenter. I dag er vi et av Nordens største bemannings- og rekrutteringsbyråer. Les mer om vår historie og utvikling her.

Gjennom 20 års erfaring har vi bygget en enorm kunnskap og kompetanse om målgruppen young professionals. Det prates mye og ofte om å ha rett person på rett plass. Vi sørger for at vi forener nettopp rett person med rett arbeidsplass – igjen og igjen, og det til riktig tid.

Vi er ditt bemanningsbyrå i Oslo

Fra vi opprettet vårt første kontor i Norge har vi fått mye erfaring og kjennskap til markedet i Oslo og omegn. Vi kjenner studiemiljøene og omgås studentene mye slik at vi skal kunne få tak i talentene bedriften din ønsker. Siden vi kom til Oslo har vi også opprettet kontor i Trondheim for å kunne få tak i enda flere studenter og etablere god kjennskap til studentmiljøene.

Trygghet for deg

I Academic Work er vi opptatt av å følge bransjens etiske retningslinjer for å sørge for at alle parter har en god opplevelse av samarbeidet. Det skal være trygt å samarbeide med oss. Som et av de første bemanning- og rekrutteringsselskapene kan vi skilte med å være Revidert arbeidsgiver. Det er vi stolte av.

Våre stillinger

Vi ønsker å hjelpe deg på veien til ny jobb. I Academic Work hjelper vi hvert år tusenvis av studenter og nyutdannede ut i arbeid. Når du søker på en jobb gjennom oss i Academic Work vil du oppdage at det er flere ulike oppdrag og stillinger å velge mellom.

Se våre ledige stillinger her. Du kan også opprette et jobbvarsel hos oss vil du motta en mail hver gang vi publiserer en stilling som matcher dine registrerte ønsker og interesser.

Del artikkelen