Trondheim

Vårt kontor i Trondheim ligger ved Nidelven på Nedre Bakklandet rett ved Bakke Bru, nær både byen og kollektivtransporten. Nærmeste bussholdeplass er Bakkegata, bare et minutt gange fra kontoret. Velkommen!

Velkommen til oss!

Nedre Bakklandet 58 C 7014 Trondheim

Tel: +47 23 00 90 70

E-post: info@academicwork.no

Organisasjonsnummer: 990574693

Kontakt oss

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av young professionals. Skal du ansette nye medarbeidere? Vi vil gjerne treffe deg! Kontakt oss gjerne eller fyll inn kontakskjema om du heller vil at vi skal kontakte deg.

Følg oss i sosiale medier

Linkedin Facebook Instagram

Om oss

Historien om Academic Work startet som en idé i hodet på tre studenter. I dag er vi et av Nordens største bemannings- og rekrutteringsbyråer. Les mer om vår historie og utvikling her.

Gjennom 20 års erfaring har vi bygget en enorm kunnskap og kompetanse om målgruppen young professionals. Det prates mye og ofte om å ha rett person på rett plass. Vi sørger for at vi forener nettopp rett person med rett arbeidsplass – igjen og igjen, og det til riktig tid.

Vi er ditt bemanningsbyrå i Trondheim

Fra vi opprettet vårt første kontor i Norge har vi fått mye erfaring og kjennskap til markedet i Oslo og omegn. i 2010 etablerte vi vårt nye kontor i Trondheim. Byen er kjent for å være en studenthovedstad og vi håper å få tak i mange av talentene byen holder. Vi kjenner studiemiljøene og omgås studentene mye slik at vi skal kunne få tak i kandidatene bedriften din ønsker.

Trygghet for deg

I Academic Work er vi opptatt av å følge bransjens etiske retningslinjer for å sørge for at alle parter har en god opplevelse av samarbeidet. Det skal være trygt å samarbeide med oss. Som et av de første bemanning- og rekrutteringsselskapene kan vi skilte med å være Revidert arbeidsgiver. Det er vi stolte av. Har du behov for bemanning eller rekruttering kan du lese mer om hva vi kan gjøre for deg her.

Våre stillinger

Vi ønsker å hjelpe deg på veien til ny jobb. I Academic Work hjelper vi hvert år tusenvis av studenter og nyutdannede ut i arbeid. Når du søker på en jobb gjennom oss i Academic Work vil du oppdage at det er flere ulike oppdrag og stillinger å velge mellom.

Se våre ledige stillinger her. Du kan også opprette et jobbvarsel hos oss vil du motta en mail hver gang vi publiserer en stilling som matcher dine registrerte ønsker og interesser.

Del artikkelen