Vi hjelper deg med bemanning i Trondheim

Med over 20 års erfaring og 35 000 ansettelser hjelper vi deg gjerne med bemanning til din bedrift. Vårt kontor i Trondheim ligger ved Nidelven på Nedre Bakklandet rett ved Bakke Bru, nær både byen og kollektivtransporten. Nærmeste bussholdeplass er Bakkegata, bare et minutt gange fra kontoret. Velkommen!

Bemanningsbyrå med lang erfaring

Historien om Academic Work startet som en idé i hodet på tre studenter. I dag er vi et av Nordens største bemannings- og rekrutteringsbyråer. Les mer om vår historie og utvikling her.

Gjennom 20 års erfaring har vi bygget en enorm kunnskap og kompetanse om målgruppen young professionals, i løpet av de siste årene har vi brukt mer tid enn noen andre i bransjen for å bli kjent med denne målgruppen. Det prates mye og ofte om å ha rett person på rett plass. Vi sørger for at vi forener nettopp rett person med rett arbeidsplass – igjen og igjen, og det til riktig tid.

Vi er ditt bemanningsbyrå i Trondheim

Fra vi opprettet vårt første kontor i Norge har vi fått mye erfaring og kjennskap til markedet i Oslo og omegn. i 2010 etablerte vi vårt nye kontor i Trondheim, Norges studenthovedstad. Studenter er en viktig målgruppe, det er disse som kommer ut med den ferskeste kunnskapen og kompetansen etter endt studier. Vi kjenner studentmiljøene og omgås studentene hele året, faktisk arrangerer vi over 70 eventer for young professionals vært år, slik er vi ekstra synlige blant young professionals som arbeidsgiver.

Velkommen til oss!

Nedre Bakklandet 58 C 7014 Trondheim

Tel: +47 23 00 90 70

E-post: info@academicwork.no

Organisasjonsnummer: 990574693

Følg oss i sosiale medier

Linkedin
Facebook
Instagram

Trygghet for deg

I Academic Work er vi opptatt av å følge bransjens etiske retningslinjer for å sørge for at alle parter har en god opplevelse av samarbeidet. Det skal være trygt å samarbeide med oss. Som et av de første bemanning- og rekrutteringsselskapene kan vi skilte med å være Revidert arbeidsgiver. Det er vi stolte av. Har du behov for bemanning eller rekruttering kan du lese mer om hva vi kan gjøre for deg her.

Er du jobbsøker på jakt etter en ny jobb?

Vi ønsker å hjelpe deg på veien, enten om det er din første, andre eller femte deltids og heltidsjobb. I Academic Work hjelper vi hvert år tusenvis av studenter og nyutdannede ut i arbeid. Når du søker på en jobb gjennom oss i Academic Work vil du oppdage at det er flere ulike oppdrag, fagområde og stillinger å velge mellom.

Se våre ledige stillinger her. Du kan også opprette et jobbvarsel hos oss vil du motta en mail hver gang vi publiserer en stilling som matcher dine registrerte ønsker og interesser.

Del artikkelen