Her finner du oss

Siden Sverige startet Academic Work i 1998, er vi i dag også etablert i fem andre land. I tillegg til Norge og Sverige finnes vi i Finland, Danmark, Tyskland og Sveits. Fra vi startet opp og frem til i dag har vi bidratt til nye karrieresteg og jobber for over 135 000 young professionals.

Kontakt oss

Academic Work i Norge

I januar 2007 startet vi vårt første kontor i Norge. Dette var også det første kontoret Academic Work startet utenfor Sverige. Det å satse på, og tilby vår målgruppe young professional karriere- og jobbmuligheter, viste seg raskt å bli en suksess. Våre kunder og samarbeidspartnere har hele veien vist seg som viktige sparringspartnere og kravstillere. Dette har gjort oss skjerpet, målrettet og skapt et utrolig engasjement blant våre kolleger. Her finner du mer informasjon om vårt kontor i Oslo.

I 2010 etablerte vi kontor i Trondheim, byen mange ser på som Norges studenthovedstad. Vi har i dag høy grad av tilstedeværelse blant studentene, og kan hjelpe våre samarbeidspartnere å finne talenter til de aller fleste stillinger.

Treff oss på campus

Gjennom skoleåret er vi tilstede på mange ulike campus. Vi gjennomfører alt fra kurs, bedriftspresentasjoner, deltar på karriere- og næringslivsdager til employer branding eventer i samarbeid med kunder. Når du møter oss på campus kan du stille oss alle spørsmål du måtte ha om CV, søknad og jobbmuligheter. Lurer du på om vi skal på en campus nær deg? Se en overssikt her.

Internasjonalt

Foruten våre to kontorer i Norge, har vi også kontorer i disse landene:

Vi samarbeider veldig godt på tvers av markedene, noe som bidrar til at vi i dag har flere multinasjonale samarbeid med kunder. Vi vet at vår målgruppe young professionals gjerne ser etter karrieremuligheter i andre land, og vi tilbyr denne muligheten gjennom det tette samarbeidet.

Del artikkelen