Kontaktpersoner

Vi vil gjerne at du kontakter oss. Avhengig av hva henvendelsen gjelder og hvilken informasjon du ønsker vil vi at du kommer i dialog med rett person hos oss. Kontakter du vår resepsjon vil de hjelpe deg å komme i kontakt med rett person.

For deg som representerer en bedrift

Om du representerer en bedrift og er interessert i å vite mer om oss, eller allerede vet at du vil ha hjelp med bemanning eller rekruttering vil vi gjerne at du legger igjen kontaktopplysningene dine her, så kontakter vi deg omgående.

For deg som er jobbsøker

Leter du etter en ny jobb og vil ha mer informasjon så kan du lese mer om hvordan du kan søke gjennom oss her. Eller så kan du ta en titt på vår oversikt over våre ledige stillinger. Har du allerede søkt en jobb eller spørsmål om en spesifikk stilling finner du kontaktopplysninger i stillingsannonsen.

Campusaktiviteter og kurs på høyskoler og universiteter Vi besøker forskjellige høyskoler og universiteter neste hver uke. Kontakt oss gjerne om du ønsker å høre mer om forskjellige campusaktiviteter eller kurs vi kan gjennomføre på ditt lærested.

Har du tanker rundt din opplevelse som kandidat?

Vårt ønske er at det skal være enkelt å søke jobb gjennom oss, og at du som kandidat skal være fornøyd med opplevelsen. Har du tanker om, eller feedback på hvordan prosessen vår og tilbakemeldingene fungerer? Da vil vi gjerne at du kontakter oss på info@academicwork.no, så skal vi sikrestille at den kommer til rett person hos oss.

Andre kontaktpersoner

Del artikkelen