Treff oss på Campus

Vi i Academic Work ønsker å møte studentene der de er. Det personlige møtet er viktig for at vi skal kunne bygge og ivareta våre relasjoner med målgruppen young professionals, studenter og nyutdannede i starten av sin karriere. Vi promoterer deltidsjobber og sommerjobber gjennom studietiden, og informerer om karrieremuligheter etter endt studie.

Hva vi tilbyr på campus

Gjennom skoleåret er vi tilstede på mange ulike campus. Vi gjennomfører alt fra aktiviteter, kurs, bedriftspresentasjoner, deltar på karriere- og næringslivsdager til employer branding eventer i samarbeid med kunder. Når du møter oss på campus kan du stille oss alle spørsmål du måtte ha om CV, søknad og jobbmuligheter. Vi hjelper deg på veien til drømmejobben!

Kurs vi tilbyr på Campus

Vi er også åpne for å tilpasse kurs etter de ønsker studentene har! For eksempel har vi gjennomført salgskurs og egne kurs for intervjutrening til studentorganisasjoner som skal rekruttere.

For å følge med på spennende karrieremuligheter anbefaler vi å opprette jobbvarsel her.

Vi tar med oss våre samarbeidspartnere på campus!

Hvert semester gjennomfører vi 3-5 bedriftspresentasjoner på ulike studiesteder hvor vi inviterer med oss 3-4 samarbeidspartnere. Hver bedrift får mulighet til å presentere seg selv som en potensiell arbeidsgiver, og vi avslutter alltid med mat og mingling. Dette gjør vi fordi vi ønsker at studentene skal møte, og bli kjent med et mangfold av bedrifter og potensielle arbeidsgivere.

Vi gjennomfører i tillegg andre arrangementer utenfor campus.

Pink Programming I samarbeid med Pink Programming arrangerte vi i september for andre år på rad en kodedag for jenter og transpersoner som ønsker å lære mer om programmering.

Programmeringseventer med kunde Sammen med våre kunder gjennomfører vi ulike arrangementer utenfor campus for personer innen IT. Dette kan være utviklertreff med workshop, nettverkstreff eller programmeringskvelder.

Visste du at

...vi hvert år lyser ut over 400 deltidsstillinger rette mot deg som studerer
...vi hvert år lyser ut over 800 heltidsstillinger mot deg som snart fullfører eller nettopp har fullført dine studier
...vi har gjennom våre 20 første år ansatt 130.000 young professionals hos våre samarbeidspartnere
...vi gjennomfører rund 70 eventer hvert år i Oslo og Trondheim

Vi jobber i tett samarbeid med mange av landets studentorganisasjoner og linjeforeninger, hvilket gjør at vi kan være tilstede på mange ulike skoler. Det kan være alt ifra å være medvirkende på karrieredager og relevante messer, til å holde foredrag på universiteter og høyskoler om hvordan man skal skrive en vinnende CV

Ønsker du å få besøk av oss på din campus?

Vi er ute på campus for å treffe studentene, for å fortelle om hva som møter deg i arbeidslivet og for å forstå mer om hva young professionals forventer av potensielle arbeidsgivere. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker at vi skal komme til din skole!

Kontakt oss

info@academicwork.no

Del artikkelen