Kundereferanser

Gjennom vårt arbeid med bemanning av Young Professionals har vi utviklet flere samarbeid med både store og små bedrifter i ulike bransjer. Nedenfor følger et utdrag av hvordan noen av våre kunder opplever deres samarbeid med oss.

Kontakt oss

ROGER JOHANSEN – DAGLIG LEDER HOS COMET CONSULAR

"Samarbeidet med Academic Work fungerer særdeles godt. Comet har forsøkt flere bemanningsselskaper i Oslo, og endt opp med Academic Work. Vi ser at de tar godt vare på både oss som kunde, og på de innleide konsulentene. Med hjelp fra Academic Work har vi ansatt kandidater til både ekstravakter og faste stillinger. Academic Work gir et realistisk bilde av hver prosess og er profesjonelle. Kandidater fra Academic Work passer så godt til de kriteriene vi har fremsatt - utfordringen kan være at det blir vanskelig å velge mellom de gode kandidatene."

Christine Totland Saxvik - Avdelingsleder VG ad Ops og Yield Manager VG - VG Annonse

"Academic Work har siden april 2012 levert konsulenter til meg, til ulike stillingstyper, av imponerende høy kvalitet! Academic Work balanserer veldig godt oppfølging vs. mersalg på en fortreffelig måte. Mine kontaktpunkter i Academic Work er av en slik karakter at det er helt naturlig å kunne benytte Academic Work som en sparringspartner. Academic Work sitt servicenivå, seriøsitet, profesjonalitet og evnen til å treffe perfekt, gjør at jeg vil fortsette samarbeidet!"

James Johansen – Sales Support Manager – Merchant Acquiring, Nordea

"Vi har hatt konsulenter fra Academic Work i halvannet år. Academic Work forstår vårt behov og finner de rette kandidatene. Vi har vært meget fornøyd med dialogen mellom oss og Academic Work og ikke minst kvaliteten på kandidatene".

Knut-Arne Andersen - Formann lastbærer i Tine SA

"Jeg er meget tilfreds med konsulentene jeg har fått tilført fra Academic Work. Vi har hatt et tett bånd i ca 1,5 år og vi har alltid fått konsulenter med en høy interesse for å gjøre en god jobb til en hver tid, og det er aldri et nei på leppene deres. Dette vil jeg tro kommer av profesjonelle intervjuer i forkant, for at Academic Work ønsker å gjøre oss kunder fornøyde. Academic Work føles trygt, og profesjonelt. Det er god oppfølging, og vi får alltid svar om det skal være noe vi lurer på. Stor klapp på skulderen fra alle oss."

Tips en venn