Kundereferanser rekruttering 

Gjennom vårt arbeid med rekrutteringer av Young Professionals har vi knyttet kontakter og utviklet samarbeid med både store og små bedrifter innenfor ulike type bransjer. Dette sier noen av våre kunder om deres samarbeid med oss. 

Kontakt oss

Kai Skjøvold Adminstrerende direktør i Fredensborg Norge AS

"Vi har et meget godt og effektivt samarbeid med Academic Work. Vi har nå brukt Academic Work i ca. 4 år, de kjenner vår organisasjon og våre behov, og har foretatt mange og gode rekrutteringer. Vi er svært fornøyd med Academic Work, vårt samarbeid har ført til mange og gode rekrutteringer, samt at Academic Work sin kunnskap om oss og våre behov gjør prosessen meget effektiv."


Renathe Lund – Leder i VG-support

"Våren 2012 ble jeg ansatt i Academic Work som konsulent i VG på deltid, for å hjelpe til med kundestøtte ved siden av studiene. For mindre enn to år senere, har jeg nå fått rollen som leder for VGs kundesenter for alle VGs digitale produkter. I dag har vi flere konsulenter fra Academic Work hos oss, og jeg har ansvaret for oppfølgingen av disse og kontakten med Academic Work. Det er inspirerende å tenke på at det var slik jeg selv startet her, og jeg tror også det er motiverende for våre konsulenter å se mulighetene som ligger i disse engasjementene her hos oss. At Academic Work gir dyktige unge og nyutdannede muligheten til å komme inn i arbeidslivet og starte sin yrkeskarriere er vi veldig positive til, og vi takker for et kjempefint samarbeid så langt." 


Viktor Garmiani - VD/General Manager i Candles Scandinavia AB

"Academic Work har gjort en fantastisk jobb. Vi er veldig fornøyd med både kvaliteten på selve rekrutteringen og den servicen og oppfølgingen etter at rekrutteringen har blitt gjort. De har klart vist at de ikke er ferdig med et prosjekt før vi som kunde er 100 % fornøyd. Vi vil definitivt bruke Academic Work sine tjenester for fremtidig rekruttering. Våre kontaktpersoner i Academic Work har virkelig satt seg inn i vår virksomhet, vår kultur, vår bransje og dermed  formidlet et korrekt bilde av selskapet for kandidatene - de har gjennomført en meget god rekruttering av en person som virkelig passer godt inn hos oss."


Beate Nybakken - Viseadministrerende direktør & HR i Starcom AS

"Vi har rekruttert flere stillinger fra Academic Work innen media og økonomi. Blant annet TV-rådgiver, Digital rådgiver, Digital Traffic plannere og økonomi-medarbeider. Å rekruttere personell fra Academic Work har vært meget bra, spesielt når Even Kjørsvik er ansvarlig. Vi har brukt Academic Work sine tjenester siden 2010 og er godt fornøyd!"


Arnulf Hagen – administrerende direktør i Fedem Technology

"Fedem Technology har i over 2 år samarbeidet med Academic Work innen rekruttering av kandidater. De har levert oss dyktige medarbeidere, godt tilpasset profilen vi har ønsket oss. Vi velger Academic Work som rekrutteringskanal, spesielt for yngre arbeidstakere, fordi vi anerkjenner deres store og gode nettverk blant akademikere fra universiteter og høgskoler, og fordi vi har erfart at de jobber fokusert og kreativt for å tiltrekke seg dyktige kandidater."
 
Høres dette interessant ut? Vi treffer deg gjerne og forteller mer. Ring oss på 23 00 90 70 eller fyll ut vårt kontaktskjema hvis du ønsker at vi skal kontakte deg!

 

Tips en venn