chevron_left
Søkeresultater
annonse-ID: 15099781

Administrasjonsmedarbeider til Securitas Technology AS!

SECURITAS TECHNOLOGY AS

Brenner du for administrative oppgaver og god struktur? Dette er din gylne mulighet til å bidra i en avgjørende overgangsfase, i en stor bedrift i stadig vekst!

Søk her!

Selskap: SECURITAS TECHNOLOGY AS

By: Bøkkerveien 5, 0579 Oslo

Stillingskategori: HR / kontor / administrasjon

Omfang: Fulltid, 100% bemanning 3 måneder med mulighet for forlengelse

Start dato: 15.desember 2023

Type stilling: Bemanning

Om stillingen

Securitas Technology AS er i en spennende vekstfase, og skal nå implementere nye systemer som går live i 2024. I den forbindelse søkes nå medarbeidere som kan være deres helter innen generell administrasjonsarbeid. Her vil du få muligheten til å jobbe med diverse ad/hoc oppgaver tilknyttet kundes systemer innen flere felt, som økonomi, finans, service, lager og logistikk.

Dette er en enorm endringsprosess hvor Securitas Technology nå ønsker 15 medarbeidene som skal bistå i denne avgjørende overgangsfasen. Som del av dette prosjektet vil du dermed utføre administrative oppgaver i lag med en likesinnet prosjektgruppe, hvor alle jobber mot samme mål!

Arbeidsoppgaver

 • Oppdatering av avtaler
 • Punching og rapportering
 • Dokumentasjon i forskjellige funksjoner
 • Programstøtte
 • Generell støtte av administrasjonen

Vi søker deg som

 • Har erfaring med administrativt arbeid, enten fra utdanning eller arbeid
 • Besitter evne til å lære raskt
 • Har god systemforståelse
 • Behersker norsk på flytende nivå, muntlig og skriftlig (C-nivå)
 • Mestrer engelsk muntlig og skriftlig

Det er en fordel om du har: Utdannelse innen økonomi/administrasjon, men erfaring kan veie opp for dette.

Kunnskap kan oppnås gjennom utdanning, erfaring eller være selvlært.

For å lykkes i rollen er dine personlige ferdigheter:

 • Strukturert
 • Løsningsorientert
 • Initiativtaker

Vår rekrutteringsprosess

Denne rekrutteringsprosessen håndteres av Academic Work og det er vår kundes ønske at alle spørsmål om stillingen rettes til Academic Work.

Vår utvelgelsesprosess er kontinuerlig og annonsen kan lukkes før rekrutteringsprosessen er fullført dersom vi har gått videre til neste fase. Første steg av prosessen inkluderer to tester: en personlighetstest og en kognitiv test. Testene er verktøy for å finne rett talent til rett stilling, for å muliggjøre likestilling, mangfold og en rettferdig prosess. Når testene er gjennomført, vil du få en skriftlig tilbakemelding eller bli kontaktet via telefon for videre vurdering.

SECURITAS TECHNOLOGY AS

Securitas Technology AS er nå en del av Securitas-paraplyen, og har med dette en sterk markedsposisjon innen sikkerhetstjenester. Securitas Technology tar sikte på å være en komplett samarbeidspartner for våre kunder, og har kontinuerlig bygget en robust tjenesteplatform innenfor det elektroniske sikkerhetsområdet. På denne måten kan vi møte den økende etterspørselen etter smarte, innovative teknologibaserte sikkerhetsløsninger.

Bli en del av Academic Work

Som konsulent for Academic Work tilbyr vi gode muligheter for deg til å vokse faglig og til å knytte verdifulle kontakter for fremtiden. Vi tar oss av din kompetanseheving og tilbyr også grunnleggende bærekraftig utvikling.

Les mer om vårt konsulenttilbud
Happy group icon

Har du spørsmål om denne stillingen

Marthe Ottesen eller en av kollegaene i rekrutteringsteamet svarer deg gjerne på kandidat@academicwork.no Angi annonse-ID i din e-post: 15099781

Søk her!