chevron_left
Søkeresultater
annonse-ID: 15099411

Administration Officer til TCS

Tata Consultancy Services (TCS)

I samarbeid med Tata Consultancy Services (TCS) søker vi en effektiv Administration Officer til deres kontorlokaler i Nydalen i Oslo. Dette er et vikariat med bakgrunn av en foreldrepermisjon, med oppstart Januar til ut oktober 2024.

Søk her!

Selskap: Tata Consultancy Services (TCS)

By: Oslo

Stillingskategori: HR / kontor / administrasjon

Omfang: Fulltid

Start dato: Januar

Type stilling: Bemanning

Om stillingen

Som Administration Officer vil du ha en viktig nøkkelrolle i TCS lokalt i Norge, med hovedansvar for å håndtere kontoradministrasjon. Du vil jobbe med noen faste arbeidsoppgaver, men også oppgavene som vil variere etter behov. Du vil samarbeide med kollegaer i Norge og internasjonalt, i et av verdens største firmaer.

Lokalt i Norge er TCS betydelig mindre, og de er et team innen administrasjon som vil være dine nærmeste kolleger. Dette er en fin mulighet for deg som vil jobbe i et internasjonalt miljø, og som evner å sjonglere flere arbeidsoppgaver og ansvarsområder parallelt og være et profesjonelt kontaktpunkt for alle aktører involvert.

Arbeidsoppgaver

 • Kontoradministrasjon og facility management,
 • Ansvar for leverandører, inngå nye og / eller fornye avtaler dersom de går ut
 • Nye initiativer og mindre interne prosjekter knyttet til kontor
 • Ansvarlig for koordinering og logistikk av eventer
 • Følge opp HMS og GDPR rutiner
 • Budsjettregnskap og fakturahåndtering
 • Bærekraftsrapportering
 • Støtte til direktør og ledergruppe

Vi søker deg som

 • Har fullført en relevant og høyere utdannelse, gjerne innenfor administrasjon og ledelse
 • Kan vise til relevant erfaring innen merkantile yrker
 • Behersker både norsk og engelsk på et høyere nivå
 • Har god kjennskap til Microsoft Office-pakken

Jobben krever en organisert og strukturert person som har full oversikt over alle arbeidsoppgaver og egne ansvarsområder, så multitasking i høyt tempo vil forekomme. Utover dette søker vi deg som er selvstendig i eget arbeid og initiativtakende. Du motiveres av å lære nye ting og ønsker å utvikle deg hos et av verdens største IT-selskap.

Vår rekrutteringsprosess

Denne rekrutteringsprosessen håndteres av Academic Work og det er vår kundes ønske at alle spørsmål om stillingen rettes til Academic Work.

Vår utvelgelsesprosess er kontinuerlig og annonsen kan lukkes før rekrutteringsprosessen er fullført dersom vi har gått videre til neste fase. Prosessen inkluderer to tester: en personlighetstest og en kognitiv test. Testene er verktøy for å finne rett talent til rett stilling, for å muliggjøre likestilling, mangfold og en rettferdig prosess.

Bli en del av Academic Work

Som konsulent for Academic Work tilbyr vi gode muligheter for deg til å vokse faglig og til å knytte verdifulle kontakter for fremtiden. Vi tar oss av din kompetanseheving og tilbyr også grunnleggende bærekraftig utvikling.

Les mer om vårt konsulenttilbud
Happy group icon

Har du spørsmål om denne stillingen

Julia Bergelova eller en av kollegaene i rekrutteringsteamet svarer deg gjerne på kandidat@academicwork.no Angi annonse-ID i din e-post: 15099411

Søk her!