info
ADVARSEL! Feilaktige meldinger om ledige stillinger sirkulerer for tiden på sosiale medier, disse kommer ikke fra Academic Work. Vi ønsker å informere deg om at disse ikke er tilknyttet oss, og avsenderen bruker vår merkevare uten vår tillatelse. Vårt råd er å ikke svare eller gjøre noe (f.eks. klikke) på disse meldingene. Du kan trygt og sikkert søke etter ledige stillinger på nettsiden vår.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
chevron_left
Søkeresultater
annonse-ID: 15101900

Dataingeniør som vil jobbe med fagfeltets spydspisser?

Hos oss blir du en rådgiver innen data management. I Interago vil du bruke den nyeste teknologien markedet har å by på og jobbe med de største aktørene på markedet i langsiktige prosjekter sammen med rådyktige kolleger.

Søk her!

Selskap: INTERAGO AS

By: Oslo

Stillingskategori: IT

Omfang: Fulltid

Start dato: Etter avtale

Type stilling: Rekruttering

Andre: Mulighet for å jobbe hybrid

Om stillingen

Interago er et konsulenthus innen data management hvor kunnskapsdeling står i sentrum. Som del av videre vekst ser vi etter en fremoverlent og kompetent dataingeniør/arkitekt som vil jobbe hos noen av de største aktørene i Norge. Som eksperter innen data management er vi av de mest sertifiserte konsulentene i markedet. Vi ser frem til å bli kjent med deg og samarbeide sammen for løse spennende prosjekter innen Data management.

Kollegaene du får hos oss er svært fremoverlente, de tar ansvar og viser raushet ovenfor både hverandre og kundene. Vi ønsker å dele av vår kunnskap og gjennom langsiktige oppdrag berører vi store deler av markedet. Her er vi helt i front med bruk av skyteknologi for å bygge moderne data plattformer.

Vårt mål er å utvikle fremtidsrettet kompetanse for å gjøre oss attraktive for medarbeidere, kunder og partnere. Med raushet, samarbeid og utveksling av kunnskap kan vi utrette det meste.

Du blir tilbudt

  • En arbeidsplass hvor vi viser Raushet, som dreier seg om hvordan vi forholder oss til hverandre. Vi er rause i vår deling av kunnskap og innsikt, vi er rause når vi deler verdiskapning og vi er rause i tilliten vi gir hverandre. Historien om Dara er et godt eksempel på miljøet vi ønsker å ha.
  • Hvor alle tar ansvar er sentralt i en bedrift hvor fokus er på fag og faglig utvikling. I Interago forventes det at man tar ansvar for seg selv og sine kollegaer. Mathias sin historie illustrer balansen Interago søker mellom fagfokus og tillit til at man tar ansvar.
  • Rettferdighet er i Interago det samme som at alle skal ha en del av det de bidrar til å skape. I Runar sin historie ser man hvordan Interago satser på hans unike ekspertise, samtidig som målet hele tiden er at Runar skal ta del i det som skapes.
  • Interago har en transparent lønnsmodell der de som bidrar til verdiskapningen får en betydelig andel. Vi vet at kombinasjonen av målrettet faglig utvikling, spennende prosjekter og solid økonomi skaper en attraktiv varig arbeidsplass.
  • For å underbygge alt dette tilbys en svært konkurransedyktig økonomisk pakke, tilpasset ditt behov

Vi søker deg som

  • Har lengre erfaring med å bygge innsiktsløsninger på moderne skyplattformer
  • Kunnskap innen teknologier som Snowflake, Azure Databricks eller tilsvarende
  • Kan kommunisere flytende på norsk og engelsk
  • Er fremoverlent og kunnskapsrik innen fagområdet

INTERAGO AS

Interago leverer konsulent- og rådgivningstjenester innenfor domenet Data Management. Vi setter medarbeidere, fag og kunnskap i sentrum. Derfor søker vi ikke bredde, men bygger sterke kompetansesentre i krysningspunktene mellom fag og utvalgt teknologi. Vi er trygge på at kunnskapsmedarbeidere trives best i en delingskultur hvor man sammen sikter mot å være ledende på våre satsingsområder. Interago har som mål å være fremtidens kunnskapsbedrift

Bli direkte rekruttert til INTERAGO AS

Igjennom denne tjenesten blir du direkte ansatt hos vår kunde. Rekrutteringsprosessen gjennomføres av Academic Work, og vi vil støtte deg underveis i prosessen.

Happy group icon

Har du spørsmål om denne stillingen

Anders Tefre Myhrvold eller en av kollegaene i rekrutteringsteamet svarer deg gjerne på kandidat@academicwork.no Angi annonse-ID i din e-post: 15101900

Søk her!