My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
chevron_left
Søkeresultater
annonse-ID: 15105920

Decisive søker Sales Development Representative

Har du lyst til å få en fot innenfor IT-bransjen? Vil du hjelpe kunder med løsninger som effektiviserer og forbedrer selskapets systemer og saksbehandling?

Søk her!

Selskap: DECISIVE AS

By: Oslo

Stillingskategori: Sales

Omfang: Fulltid

Start dato: 1.november

Type stilling: Rekruttering

Om stillingen

Som Sales Development Representative vil du være et viktig ledd i selskapets satsning på nye markeder. Du vil ha ansvar for å finne potensielle kunder gjennom søk i ulike kanaler som LinkedIn og Sales Navigator. Målet ditt vil være å vekke kunders interesse og sørge for at de får en grunnleggende forståelse av Decisives intelligente beslutningsteknologi, som tar i bruk fremtidsrettede teknologimetoder som kunstig intelligens, maskinlæring og low-code development for å bidra til mer effektive forretningsbeslutninger for kundene sine. Du vil rapportere til og booke møter for selskapets Salgssjef, som tar salgsprosessen videre.

Dette er en spennende mulighet for deg som er interessert i salg, IT og forretningsutvikling, og kan se for deg en karriere innen dette. Decisive er i vekst, og her er det rom for utvikling og karrieremuligheter.

Selskapet holder til sentralt på Helsfyr på Fyrstikktorget. Du vil komme inn i et uformelt arbeidsmiljø med flere sosiale aktiviteter. De arrangerer årlige hytteturer, drar på aktiviteter som blant annet minigolf, og dart, og har også månedlig gamingkveld på kontoret.

Du blir tilbudt

 • Muligheten til å utvikle din kompetanse innen IT og digitale løsninger
 • En rolle med gode karrieremuligheter
 • Et sosialt og hyggelig miljø med blant annet månedlig gamingkveld på kontoret

Arbeidsoppgaver

 • Finne potensielle kunder gjennom søk i ulike kanaler
 • Kontakte potensielle kunder via telefon og mail
 • Vekke kunders interesse og sørge for at de får en grunnleggende forståelse av Decisives prosjektstyringsplattform og dets verdi
 • Booke salgsmøter for selskapets Salgssjef
 • Håndtere kundedata i CRM

Vi søker deg som

 • Er i starten av din karriere og ønsker å utvikle deg innen salg
 • Drives av å skape resultater
 • Trives med telefon som arbeidsverktøy
 • Snakker og skriver flytende norsk

For å lykkes i rollen er dine personlige ferdigheter:

 • Målorientert
 • Ryddig
 • Energisk
 • Intellektuelt nysgjerrig

Vår rekrutteringsprosess

Denne rekrutteringsprosessen håndteres av Academic Work og det er vår kundes ønske at alle spørsmål om stillingen rettes til Academic Work.

Vår utvelgelsesprosess er kontinuerlig og annonsen kan lukkes før rekrutteringsprosessen er fullført dersom vi har gått videre til neste fase. Prosessen inkluderer to tester: en personlighetstest og en kognitiv test. Testene er verktøy for å finne rett talent til rett stilling, for å muliggjøre likestilling, mangfold og en rettferdig prosess.

DECISIVE AS

Decisive driver med utvikling og innføring av regelbaserte IT-løsninger, med spesiell fokus på beslutningsstøtte, automatisert saksbehandling og regelanalyse. Selskapet består i dag av 26 ansatte som kan levere ulike tjenester relatert til bruk av Decision Management System (DMS). De har spesialisert oss på Decision Management Systemer og samspillet mellom denne teknologien og omgivelsene. Dette inkluderer regelanalyse, implementering av forretningslogikk, lover og regler, samt integrering i SOA-baserte løsninger for å bedre effektiviteten i systemene og øke automatiseringsgraden i saksbehandlingen.

Bli direkte rekruttert til DECISIVE AS

Igjennom denne tjenesten blir du direkte ansatt hos vår kunde. Rekrutteringsprosessen gjennomføres av Academic Work, og vi vil støtte deg underveis i prosessen.

Happy group icon

Har du spørsmål om denne stillingen

Julie Pettersen eller en av kollegaene i rekrutteringsteamet svarer deg gjerne på kandidat@academicwork.no Angi annonse-ID i din e-post: 15105920

Søk her!