Søkeresultater
annonse-ID: 15097726

Drømmer du om å jobbe med fremtidsrettede arbeidsoppgaver?

OSEBERG SERVICES AS

Hos Oseberg Services får du muligheten til å forme og videreutvikle deres voksende avdeling i Oslo. Brenner du for regnskapsfaget og søker ditt neste karrieresteg, se her!

Søk her!

Selskap: OSEBERG SERVICES AS

By: Oslo

Stillingskategori: Økonomi/jus/innkjøp

Omfang: Fulltid, 100%

Start dato: Løpende seleksjon

Type stilling: Rekruttering

Andre: Mulighet for å jobbe hybrid

Om stillingen

Regnskap, rådgivning og teknologi!

Hos Oseberg Services vil du få muligheten til å benytte din faglige kompetanse på nye og spennende måter. Som oppdragsansvarlig får du ansvar for din egen kundeportefølje, fra ulike bransjer med varierte behov. Du skal lede arbeidet ovenfor kunder, og sørge for at din leveranse blir så god som mulig. Gjennom god kundekontakt og tette samarbeid, får du muligheten til å tilpasse og optimalisere hver enkelt leveranse for best mulig resultat!

I tillegg til å være oppdragsansvarlig, vil din rolle innebære å videreutvikle, lære opp og tilby løpende støtte til dine kollegaer. Du vil bistå med å veilede og støtte andre ansatte, samt kvalitetssikre deres arbeid. Dere vil jobbe som et team, hvor du har hovedansvaret for å følge opp, og sørge for best mulig kvalitet. Gjennom dette arbeidet er du en viktig bidragsyter for dine kollegaer sin utvikling og kompetanseheving.

HVORFOR OSEBERG SERVICES

Oseberg Services er et mellom-stort regnskapsbyrå med lang fartstid. Per nå er det et faglig sterkt team på 42 personer, med et ungt og sosialt arbeidsmiljø. I tillegg til faste sosiale arrangementer løpende gjennom året, drar de på en firmatur til inn eller utland en gang i året. Din rolle vil høre til avdelingskontoret i hjertet av Oslo, og du vil raskt få tilhørighet og bli satset på som ansatt. Det er en arbeidsplass hvor work-life-balance står sentralt med stor frihet under ansvar. Med andre ord vil du få stor tillit i jobben du gjør, og det er et selskap man kan vokse i på sikt.

Bedriften følger det digitale skifte som bransjen går i møte. Her er det kort vei mellom ansatte med en flat organisasjonsstruktur. Oseberg jobber bl.a. i Semine, et fakturasystem som baserer seg på kunstelig intelligens (AI). De tilbyr også ulike kurs gjennom deres interne konsept: Oseberg skolen.

Du blir tilbudt

 • Konkurransedyktige arbeidsbetingelser som: lønn, helseforsikring og andre goder
 • Et inkluderende og faglig sterkt arbeidsmiljø, med stor takhøyde og lav terskel for sparring
 • Heve kompetansenivået ditt med faglig utvikling gjennom Oseberg skolen (samt vedlikeholde autorisasjonen din)
 • Stor frihet under ansvar i rollen din, med mulighet for hjemmekontor
 • Muligheten til å være med på sosiale sammenkomster og årlig reise
 • En fremtidsrettet arbeidsplass med ambisjoner om vekstmål

Arbeidsoppgaver

 • Være en selvstendig regnskapsfører fra A-Å med egen kundeportefølje
 • Ha oppdragsansvar og sørge for at det utføres i tråd med retningslinjer og forvetninger
 • Pleie eksisterende og nye kundeforhold over telefon, e-post og møter
 • Videreutvikle sine kollegaer, herunder opplæring og løpende støtte
 • Bidra til å sette bedrifts-mål og aktivt jobbe etter å nå disse
 • Gjennomføre årsoppgjør og jevnlige rapporteringer for din kundeportefølje
 • Gjennomføre analyse og controlling- oppgaver for din kundeportefølje

Vi søker deg som

 • Er statsautorisert regnskapsfører
 • Har minimum 2 års erfaring fra regnskapsbyrå fra nylig tid
 • Er flytende i norsk, både muntlig og skriftlig
 • Har gode engelsk kunnskaper, muntlig og skriftlig

For å lykkes i rollen er dine personlige ferdigheter:

 • Strukturert
 • Selvstendig
 • Serviceorientert

Vår rekrutteringsprosess

Denne rekrutteringsprosessen håndteres av Academic Work og det er vår kundes ønske at alle spørsmål om stillingen rettes til Academic Work.

Vår utvelgelsesprosess er kontinuerlig og annonsen kan lukkes før rekrutteringsprosessen er fullført dersom vi har gått videre til neste fase. Prosessen inkluderer to tester: en personlighetstest og en kognitiv test. Testene er verktøy for å finne rett talent til rett stilling, for å muliggjøre likestilling, mangfold og en rettferdig prosess.

OSEBERG SERVICES AS

Oseberg Services AS, er en del av Oseberg gruppen, som i tillegg består av Oseberg Solutions og Sumango. Bedriften har som formål om å ha fokus på deres kjernekompetanse: regnskap, lønn og økonomi. De skiller seg ut fra markedet gjennom at de opererer i stor grad i Microsoft Dynamics Business Central, og er en av Norges fremste leverandør av denne tjenesten.

De har kontorer i Oslo og Tønsberg, og deres kunder er stort sett bedrifter lokalisert rundt Oslofjorden. I 22 år har Oseberg Services hjulpet bedrifter med å skape trygge arbeidsplasser og gode resultater, gjennom kontroll, innsikt og støtte. Deres kultur er basert på etikk, profesjonalitet, effektivitet og nærhet til kunden. Teamet er faglig sterkt og jobber kontinuerlig for å utvikle seg videre.

Les mer om hvordan det er å jobbe hos Oseberg Services: her!

Bli direkte rekruttert til OSEBERG SERVICES AS

Igjennom denne tjenesten blir du direkteansatt hos vår kunde. Det innebærer at du kan slappe av imens vi tar oss av søkeprosessen.

Søk her!