My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
chevron_left
Søkeresultater
annonse-ID: 15102189

Drømmer du om spennende prosjekter og følge produktets reise fra idé til virkelighet?

Har du erfaring som prosjektleder og ønsker du å ta ledelsen i å sikre en effektiv og lønnsom gjennomføring av prosjekter? Ønsker du også en større påvirkningskraft enn hva du har i dag? Da kan dette være den rette muligheten for deg!

Søk her!

Selskap: EUREKA PUMPS AS

By: Bærum

Stillingskategori: Technology

Omfang: Fulltid

Start dato: Snarest, etter avtale

Type stilling: Rekruttering

Andre: Mulighet for å jobbe hybrid

Om stillingen

På vegne av vår samarbeidspartner Eureka Pumps søker vi en dyktig prosjektleder som er klar for spennende utfordringer i en innovativ bransje. Eureka Pumps er en anerkjent norsk pumpeleverandør med over 40 års erfaring innen olje- og gassindustrien, og de har nylig utvidet virksomheten til å inkludere store prosjekter innen havvind. Som prosjektleder vil du ha ansvaret for å sikre en effektiv gjennomføring av prosjekter og samarbeide nært med dyktige kollegaer, både innenfor mekanisk, elektro, system og andre fagområder.

Du blir tilbudt:

 • Interessant og utfordrende prosjektarbeid, inn- og utland
 • Internasjonalt og fremtidsrettet miljø med kompetente kollegaer
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Et positivt og sosialt arbeidsmiljø

Du vil jobbe i spennende multidisiplinære prosjekter som involverer et tett samarbeid med et kjerneteam på 10-12 dyktige fagfolk. I denne rollen får du en unik mulighet til å følge produktets livssyklus fra engineering og designfasen til selve sammenstillingen og testing. Et viktig aspekt av jobben din er den hyppige interaksjonen med både prosjekteieren og sluttkunden, noe som gir deg en dyp forståelse av kundens behov og muligheten til å tilpasse produktet etter deres ønsker. I tillegg kjennetegnes selskapet av korte beslutningsveier, noe som gir deg muligheten til raskt å påvirke prosjektets retning og bidra til selskapets suksess. Dette er en spennende og utfordrende mulighet for deg som trives med varierte oppgaver og et tett samarbeid i et dynamisk og internasjonalt team.

Arbeidsoppgaver

 • Ledelse av prosjektorganisasjonen for å sikre overholdelse av kontraktsmessige spesifikasjoner og forventninger
 • Ansvar for tidsstyring, ressursallokering og kommunikasjon i prosjektet
 • Implementering og oppfølging av kvalitets- og HMS-planer
 • Risikostyring og endringshåndtering
 • Kontraktsstyring og kommersiell oppfølging
 • Maksimere prosjektets bidrag og profitt, inkludert budsjettansvar og kostnadsestimering

Vi søker deg som

 • Mastergrad innen ingeniørfag eller tilsvarende
 • Minimum 5-10 års erfaring med ledelse av flerfaglige prosjekter, helst innen olje- og gassindustrien
 • Erfaring med mekanisk og roterende utstyr, pumper, generatorer og drivsystemer
 • God forståelse for kontrakter og kommersiell bevissthet
 • Kjennskap til offentlige krav, reguleringer og offshore standarder
 • Gode kommunikasjonsevner på engelsk, både skriftlig og muntlig

For å lykkes i rollen er det avgjørende at du er strukturert og planleggingsorientert. Du er en dyktig problemløser som alltid er ute etter effektive løsninger. I tillegg har du gode samarbeidsevner og trives med å jobbe i team. Samtidig er du selvstendig og ansvarsbevisst, og du tar initiativ til oppgaver og prosjekter som gagner organisasjonen. Din kommersielle legning er også en styrke, da du forstår viktigheten av å oppfylle kvalitetsstandarder som er nødvendige for å nå våre mål og skape verdier.

Dette er en spennende mulighet for deg som ønsker å lede prosjekter i et selskap med lang erfaring innen olje- og gassindustrien, og som er kjent for sin høye standard og kvalitet. Med en lovende fremtid innen prosjekter knyttet til havvind, oppfordrer vi deg til å søke hvis du oppfyller kvalifikasjonene og ønsker å ta ledelsen innen dette området!

Vår rekrutteringsprosess

Denne rekrutteringsprosessen håndteres av Academic Work og det er vår kundes ønske at alle spørsmål om stillingen rettes til Academic Work.

Vår utvelgelsesprosess er kontinuerlig og annonsen kan lukkes før rekrutteringsprosessen er fullført dersom vi har gått videre til neste fase. Prosessen inkluderer to tester: en personlighetstest og en kognitiv test. Testene er verktøy for å finne rett talent til rett stilling, for å muliggjøre likestilling, mangfold og en rettferdig prosess.

EUREKA PUMPS AS

Eureka er en pumpeleverandør med over 40 års erfaring i olje- og gassindustrien, og dekker de aller viktigste pumpe-applikasjonene. Eureka leverer både til nybygg og drifter avansert vedlikehold og service. Selskapet tilbyr også tjenester innenfor re-engineering, re-rating, oppgraderinger, modifikasjoner, utstyrstesting og installasjon. Eureka er markedsleder på norsk sokkel og satser internasjonalt med utvalgte applikasjoner basert på egen teknologi, nå også til prosjekter innen fornybar energi. Eureka har hovedkontor på Fornebu, sammenstilling og test på Sørumsand, verksted i Stavanger og engineering kontor i Bosnia.

Bli direkte rekruttert til EUREKA PUMPS AS

Igjennom denne tjenesten blir du direkte ansatt hos vår kunde. Rekrutteringsprosessen gjennomføres av Academic Work, og vi vil støtte deg underveis i prosessen.

Happy group icon

Har du spørsmål om denne stillingen

Katrin Markusdottir eller en av kollegaene i rekrutteringsteamet svarer deg gjerne på kandidat@academicwork.no Angi annonse-ID i din e-post: 15102189

Søk her!