info
ADVARSEL! Feilaktige meldinger om ledige stillinger sirkulerer for tiden på sosiale medier, disse kommer ikke fra Academic Work. Vi ønsker å informere deg om at disse ikke er tilknyttet oss, og avsenderen bruker vår merkevare uten vår tillatelse. Vårt råd er å ikke svare eller gjøre noe (f.eks. klikke) på disse meldingene. Du kan trygt og sikkert søke etter ledige stillinger på nettsiden vår.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
chevron_left
Søkeresultater
annonse-ID: 15100688

Er du fremtidens rådgiver innen digitale løsninger og er klar for ditt neste karrieresteg i et internasjonalt selskap i vekst?

BDO AS

Kjenner du deg igjen i beskrivelsen "fleksibel og løsningsorientert"? Har du erfaring med ERP-systemer og motivasjon for å skape gode tekniske løsninger? Da bør du se videre på denne muligheten i BDO Digital!

Søk her!

Selskap: BDO AS

By: Oslo

Stillingskategori: IT

Omfang: Fulltid

Start dato: Etter avtale

Type stilling: Rekruttering

Andre: Mulighet for å jobbe hybrid

Om stillingen

I samarbeid med BDO Digital søker Academic Work etter engasjerte Systemkonsulenter for Team ERP. Som systemkonsulent hjelper du våre kunder å skape konkurransefortrinn, og avdekke nye veier for vekst og lønnsomhet gjennom digitale løsninger. Du vil være prosjektleder og digital rådgiver, sikre gode løsninger og gi systemteknisk bistand. Som systemkonsulent må du være opptatt av kontinuerlig forbedringer og være pådriver for nye ideer og utvikling. Du vil jobbe både selvstendig, i prosjekt-team og på tvers av avdelinger tilpasset kundens behov, og være delaktig fra prosjektstart til gjennomføring og oppfølging.

Rollen tilhører Team ERP som består av 35 kunnskapsrike kolleger som sitter på hovedkontoret i Vika i Oslo (snart Bygdøy Allé 2). Her tror vi du vil trives dersom du ønsker deg en variert arbeidshverdag med problemløsende arbeidsoppgaver. Som selskap opplever BDO opplever sterk vekst og har ambisiøse mål for fremtiden. Dette er en arbeidsgiver med fokus på faglig utvikling, innovasjon og har et fremtidsrettet fokus med blant annet høye bærekraftsmål.

BDO Digital hjelper virksomheter fremover med digitalisering - og er med dem hvert digitale steg på veien. Avdelingen består av flere team som leverer tjenester innenfor ERP, IT og integrasjoner, Business Analytics, Støttesystemer og Digital Rådgivning. Her finner du over 140 eksperter med digital spisskompetanse som hjelper kunder å utnytte dagens og morgendagens digitale muligheter. Arbeidsmiljøet beskrives som inkluderende, faglig sterkt og hjelpsomt. BDO er en arbeidsgiver som aktivt satser på sine ansatte, og HER kan lese mer om hvorfor flere av dine nye kolleger trives her.

Du blir tilbudt

 • En variert hverdag med ansvar og tillit fra start
 • God onboarding med fadderordninger for både nyutdannede og erfarne medarbeidere
 • Et godt arbeidsmiljø med fokus på å spille hverandre gode og ha det gøy på jobb, med sosiale aktiviteter og arrangementer
 • Tilrettelegging for personlig og faglige utvikling gjennom kursing, programmer for videreutdanning, dedikerte ledere, en tydelig forfremmelsesprosess og nettverk for innovasjon og nytenkning
 • Høy grad av fleksibilitet: Her får du styre store deler av egen hverdag på en hybrid arbeidsplass med fleksi- og sommertid

Arbeidsoppgaver

 • Lede prosjekter for systemimplementering og tilpasning av Xledger for nye kunder med kartlegging, løsningsdesign og funksjonelt oppsett
 • Tett samarbeide på tvers av team og avdelinger for å finne nye løsninger for kundene
 • Holde workshops og opplæringssesjoner med kunder
 • Være en rådgiver og sparringspartner for kunder
 • Kundeoppfølging og support

Vi søker deg som

 • Har høyere utdanning på minimum bachelornivå, gjerne innen økonomi, teknologi eller andre relevante områder
 • Har minimum 2 års relevant arbeidserfaring der du kan vise til god erfaring med ERP-systemer - gjerne med Xledger eller andre ERP-systemer
 • Flytende i norsk og engelsk, med gode muntlig og skriftlig fremstillingsevner

For å lykkes i rollen er dine personlige ferdigheter:

 • Forretningsorientert
 • Selvstendig
 • Strukturert
 • Tilpasningsdyktig

Vår rekrutteringsprosess

Denne rekrutteringsprosessen håndteres av Academic Work og det er vår kundes ønske at alle spørsmål om stillingen rettes til Academic Work.

Vår utvelgelsesprosess er kontinuerlig og annonsen kan lukkes før rekrutteringsprosessen er fullført dersom vi har gått videre til neste fase. Prosessen inkluderer to tester: en personlighetstest og en kognitiv test. Testene er verktøy for å finne rett talent til rett stilling, for å muliggjøre likestilling, mangfold og en rettferdig prosess.

BDO AS

Bli direkte rekruttert til BDO AS

Igjennom denne tjenesten blir du direkte ansatt hos vår kunde. Rekrutteringsprosessen gjennomføres av Academic Work, og vi vil støtte deg underveis i prosessen.

Happy group icon

Har du spørsmål om denne stillingen

Ida Heidegård Mannsåker eller en av kollegaene i rekrutteringsteamet svarer deg gjerne på kandidat@academicwork.no Angi annonse-ID i din e-post: 15100688

Søk her!