My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
chevron_left
Søkeresultater
annonse-ID: 15103177

Er du IT interessert og trives med kvelds- og nattarbeid?

COOP NORGE SA

Har du en stor interesse for teknologi og ønsker å ta del i et av Norges største fagmiljøer innen IT? Coop søker nå etter sin neste kollega, til deres turnusordning på IT Operation Center hvor du vil jobbe med både utvikling, overvåking og ha varierte dager på jobb!

Søk her!

Selskap: COOP NORGE SA

By: Oslo

Stillingskategori: IT

Omfang: Fulltid, turnusarbeid med 1 uke kveldsvakter, 1 uke nattevakter & 1 uke fri

Start dato: Snarest

Type stilling: Rekruttering

Andre: Mulighet for å jobbe hybrid

Om stillingen

Coop Norge SA er en ledende aktør på detaljmarkedet i Norge, og eies av 1,9 millioner medeiere. Bedriften har et stort fagmiljø med nesten 220 medarbeidere som jobber med å drifte og utvikle fremtidens teknologiløsninger for Coop. Det mange ikke vet, er at Coop utvikler og eier de fleste av sine teknologiløsninger selv, noe som gir en faglig bredde og et læringsmiljø som er helt unikt. Med dette følger også et stort ansvar knyttet til sikkerhet, og Coop ønsker nå å styrke sitt team innen IT Operation Center.

Teamet har ansvar for både proaktiv og reaktiv overvåkning av Coops infrastruktur og skyløsninger. Rollen innebærer at du er en del av en turnusordning, hvor du jobber 2 uker på (1 x kveldsvakt & 1 x nattevakt) og en uke av. Du har varierte oppgaver og ansvarsområder, med hovedfokus på overvåkning, utvikling, drift, automatisering og dataanalyse.

I denne stillingen blir du en del av et imøtekommende team i en bedrift som legger til rette for og har stort fokus på individuell utvikling og kompetanseheving. Og ikke minst; du får muligheten til å lære deg DataDog, som er en sjelden kompetanse å besitte!

Du blir tilbudt

 • Et godt arbeidsmiljø og dyktige medarbeidere med høy kompetanse
 • Moderne lokaler på Grorud, men kantine og treningsrom
 • Gode utviklingsmuligheter

Arbeidsoppgaver

 • Event, incident og change-håndtering
 • Utvikling og vedlikehold av drift
 • Dataanalyse og visualisering
 • Bidra til automatisering og prosessering av dataene

Vi søker deg som

 • Har stor interesse for teknologi, drift og overvåkning.
 • Svært gode kunnskaper i Powershell og Azure.
 • Kjennskap/erfaring med integrasjoner er det en fordel.
 • Erfaring med IT-løsninger fra tidligere gjennom relevant arbeidserfaring
 • Erfaring med Windows infrastruktur.
 • Kommuniserer flytende på norsk og engelsk, skriftlig og muntlig

For å lykkes i rollen er dine personlige ferdigheter:

 • Selvstendig
 • Selvutvikler
 • Problemløser

Vår rekrutteringsprosess

Denne rekrutteringsprosessen håndteres av Academic Work og det er vår kundes ønske at alle spørsmål om stillingen rettes til Academic Work.

Vår utvelgelsesprosess er kontinuerlig og annonsen kan lukkes før rekrutteringsprosessen er fullført dersom vi har gått videre til neste fase. Prosessen inkluderer to tester: en personlighetstest og en kognitiv test gjennom Academic Work i tillegg til en teknisk test fra Coop som går på Powershell kompetanse. Testene er verktøy for å finne rett talent til rett stilling, for å muliggjøre likestilling, mangfold og en rettferdig prosess.

COOP NORGE SA

Coop Norge SA er en av Norges største handelsaktører med mer enn 1250 dagligvarebutikker og 110 byggevarehus over hele landet. Coop eies av mer enn 1,8 millioner kunder gjennom deres medlemskap i ett av 73 samvirkelag. Samvirkelagene eier fellesorganisasjonen Coop Norge SA, som har ansvar for Coops felles innkjøp, grossist og logistikkvirksomhet, kjedeadministrasjon, merkevarebygging og medlemsprogram. Coop Norge SA driver ytterligere virksomhet gjennom sine datterselskap Norsk Butikkdrift AS, Coop Norge Eiendom AS og Coop Norge Industri.

Bli direkte rekruttert til COOP NORGE SA

Igjennom denne tjenesten blir du direkte ansatt hos vår kunde. Rekrutteringsprosessen gjennomføres av Academic Work, og vi vil støtte deg underveis i prosessen.

Happy group icon

Har du spørsmål om denne stillingen

Helene Hamre Liberg eller en av kollegaene i rekrutteringsteamet svarer deg gjerne på kandidat@academicwork.no Angi annonse-ID i din e-post: 15103177

Søk her!