chevron_left
Søkeresultater
annonse-ID: 15099001

Er du på jakt etter jobb innen kundeservice med snarlig oppstart i området Steinkjer?

Ønsker du en jobb der du får gjøre en viktig jobb for andre? Da må du lese videre om denne muligheten!

Søk her!

By: Steinkjer

Stillingskategori: Kundeservice

Omfang: Fulltid, 100% stilling

Start dato: Snarest, etter avtale

Type stilling: Bemanning

Om stillingen

Hos en av våre attraktive samarbeidspartnere ser vi etter en som brenner for god service til et vikariat på kundesenter. Du vil jobbe på kontor sentralt i Steinkjer, med hyggelige kolleger i et team med stor takhøyde. Arbeidstiden består av skiftarbeid, med arbeidstid hverdager 07.45-15.45 eller 12.00-20.00.

Som en del av kundesenteret vil du få en spennende og variert arbeidshverdag sammen med hyggelige kolleger!

I denne rollen vil du bli fast ansatt i Academic Work, og jobbe ut hos vår kunde. Oppdraget har i første omgang varighet i 12 mnd, med oppstart snarest. Dersom oppdraget ikke blir forlenget, vil du fortsatt ha en trygg jobb hos Academic Work som vil hjelpe deg ut i lignende stillinger hos noen av våre andre samarbeidspartnere. Hos oss vil du bli godt ivaretatt, og vi vil sørge for at du alltid har det du trenger for å trives!

Arbeidsoppgaver

  • Håndtere henvendelser fra kunder på telefon, mail og chat
  • Mersalg og rådgivning rundt kundens produkter
  • Utvikle arbeidsmetoder og rutiner
  • Opprettelse, endring og avslutting av kundeforhold

Vi søker deg som

  • Er bosatt i området Steinkjer og tilgjengelig på kort varsel
  • Har et ønske om å jobbe med kundeservice
  • Behersker norsk og engelsk flytende, både skriftlig og muntlig

For å lykkes og trives i rollen anser vi personlige egenskaper vel så viktig som formelle krav. Hverdagen kan være hektisk i denne rollen, og det er viktig at du trives med høyt tempo og varierte dager. Vi søker etter gode lagspillere som evner å yte topp service. Du må evne å tilpasse deg ulike situasjoner, og kunne kombinere effektivitet og kvalitet slik at hver kunde får førsteklasses service.

Vår rekrutteringsprosess

Denne rekrutteringsprosessen håndteres av Academic Work, og alle spørsmål om stillingen rettes til Academic Work ved Mia Skjetne Hansen på mia.hansen@academicwork.no eller 926 72 512.

Prosessen inkluderer to tester: en personlighetstest og en kognitiv test. Testene er verktøy for å finne rett talent til rett stilling, for å muliggjøre likestilling, mangfold og en rettferdig prosess. Vår utvelgelsesprosess er kontinuerlig, og annonsen kan lukkes før rekrutteringsprosessen er fullført dersom vi har gått videre til neste fase. Er stillingen interessant, anbefaler vi derfor å søke snarest.

Bli en del av Academic Work

Som konsulent for Academic Work tilbyr vi gode muligheter for deg til å vokse faglig og til å knytte verdifulle kontakter for fremtiden. Vi tar oss av din kompetanseheving og tilbyr også grunnleggende bærekraftig utvikling.

Les mer om vårt konsulenttilbud
Happy group icon

Har du spørsmål om denne stillingen

Mia Skjetne Hansen eller en av kollegaene i rekrutteringsteamet svarer deg gjerne på mia.hansen@academicwork.no Angi annonse-ID i din e-post: 15099001

Søk her!