Søkeresultater
annonse-ID: 15092548

Er du rå på salg eller har ambisjoner om å bli det?

Apex IT

Vil du jobbe med salg og lære av noen av de beste i bransjen? Ønsker du å ta et nytt karrieresteg innen salg, rådgivning og teknologi i et spennende og kult selskap? Vi søker nå etter vår nye kollega innen salg i Trondheim!

Søk her!

Selskap: Apex IT

By: Trondheim

Stillingskategori: Sales

Omfang: Fulltid, Fast stilling

Start dato: Etter avtale

Type stilling: Rekruttering

Om stillingen

Apex IT er i en positiv utvikling og leverer et egetprodusert system som bistår boligbyggebransjen med å forenkle arbeidsprosessene for alle involverte - Apex hjelper å delegere, håndtere og loggføre arbeidsoppgaver på byggeprosjektene til kunder over hele landet, og vi ser nå etter vår nye kollega!

Vi er et voksende selskap, og i stillingen vil du jobbe med erfarne kollegaer som har fokus å rådgi og videreutvikle løsninger til både eksisterende og nye kunder. Hos oss kan du forvente å ta del i et godt arbeidsmiljø med høy kompetanse med gjengen vår som består av selgere, customer success og utviklere. Vi har et godt samarbeid på tvers av avdelingene, du får muligheten til både personlig og faglig utvikling, samt mulighet til å bygge nettverk!

"Jeg valgte å jobbe i APEX for det er et fremtidsrettet, spennende og ungt selskap i sterk utvikling i en spennende bransje. Godt arbeidsmiljø, god takhøyde og flat organisasjonsstruktur står i fokus med mye moro i og etter arbeidstid! Vi har store mål for fremtiden og ser frem til å kunne få med nye personer på laget som vil være en del av reisen!" - Steinar Soleim, Sales Leader

Hos oss får du

 • Et onboardingsprogram som tar hensyn til tidligere erfaringer og egen mentor
 • Et sosialt arbeidsnettverk med sterk kompetanse innen bransjen
 • Utviklingsmuligheter og kompetanseløft
 • Fleksibilitet under ansvar
 • Variert arbeidshverdag hvor du får mye ansvar, muligheten til å bygge nettverk og aktivt være med i vår utvikling
 • Nye og flotte lokaler på Rosten med attraktive kantineordninger
 • Andre goder som goder forsikringsavtaler, pensjonsavtaler, bedriftshelsetjeneste, mobil, samt. gode lønns- og provisjonsavtaler

I denne stillingen vil du fra dag en ha en balanse på å følge din mentor samt raskt komme deg inn i rollen. Du vil etter opplæringsperioden bli bedre kjent med arbeidshverdagen steg for steg. Du vil bygge videre på eksisterende kundeforhold og skape gode relasjoner til nykunder. Du vil også bygge nettverk ved reising til kunder over hele Norge. Typiske arbeidsoppgaver vil være:

Arbeidsoppgaver

 • Være ansvarlig for å skape nye kunderelasjoner gjennom møtebooking og proaktiv oppfølging av kundene
 • Identifisere og analysere kundens behov og ønsker og tilby skreddersydde løsninger og tjenester som oppfyller disse kravene
 • Overvåke markedstrender og konkurrenter for å kunne planlegge gode og langsiktige kunderelasjoner
 • Sørge for at kundens krav og forventninger blir oppfylt ved å samarbeide godt med andre avdelinger på arbeidsplassen

Vi søker deg som

 • Har med fordel erfaring fra salgsbransjen, fortrinnsvis innen B2B
 • Har med fordel kjennskap fra IT/software
 • Har en god fremstillingsevne på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig

Vi ser etter deg som er sulten på å utvikle deg innen salg, samt har vilje og et ønske om å lykkes i rollen.

Personlige egenskaper vil bli vektlagt like mye som den formelle kompetansen du kommer med. Dersom du ønsker å lykkes i stillingen er det viktig å være resultatorientert, se potensiale i ethvert møte og alltid være villig til å jage etter målene du har satt deg selv. Du vil i stor grad ha ansvar for dine egne resultater og utvikling i rollen, og hvor selvgående du er vil ha stor påvirkningskraft på resultatene dine. Du må kunne uttrykke deg selv klart og tydelig, være kommunikativ og formidle budskap effektivt for å lykkes i rollen.

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: Fast, heltid
 • Plassering: Rosten, Trondheim
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Apex IT har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work ved Live Eriksen Larsen på e-post live.eriksen@academicwork.no.
 • Søknadsfrist: Snarest

Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er over dersom vi har funnet riktig kandidat. Vi anbefaler derfor å søke fortløpende dersom stillingen fanger din interesse!

Apex IT

APEX hjelper utbyggere og entreprenører med å spare tid og unødvendig dobbeltarbeid. Gjennom digitalisering, effektivisering og automatisering av boligsalgets verdikjede, har vi i APEX visjoner om å revolusjonere samhandlingen mellom aktuelle aktører i sluttfasen av et boligprosjekt. Fra vi ble etablert i 2014, har vi gått fra å være en start-up til en scale-up. Vi har vokst mye både i antall kunder og i antall ansatte hos oss. Bygg- og eiendomsbransjen står overfor en digital revolusjon, og våre løsninger står i midten av begrepet PropTech. Et trendende satsningsområde som definitivt er i vinden!

Bli direkte rekruttert til Apex IT

Igjennom denne tjenesten blir du direkteansatt hos vår kunde. Det innebærer at du kan slappe av imens vi tar oss av søkeprosessen.

Søk her!