info
ADVARSEL! Feilaktige meldinger om ledige stillinger sirkulerer for tiden på sosiale medier, disse kommer ikke fra Academic Work. Vi ønsker å informere deg om at disse ikke er tilknyttet oss, og avsenderen bruker vår merkevare uten vår tillatelse. Vårt råd er å ikke svare eller gjøre noe (f.eks. klikke) på disse meldingene. Du kan trygt og sikkert søke etter ledige stillinger på nettsiden vår.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
chevron_left
Søkeresultater
annonse-ID: 15101950

Masterstudent og vil bli en del av et verdensledende teknologimiljø?

NUMASCALE AS

Har du interesse for design og verifikasjon av hardware? Ønsker du en relevant jobb ved siden av dine masterstudier? Da kan dette være rollen du har ventet på!

Søk her!

Selskap: NUMASCALE AS

By: Oslo

Stillingskategori: Technology

Omfang: Deltid, 20-100%

Start dato: Juni

Type stilling: Bemanning

Andre: Mulighet for å jobbe hybrid

Om stillingen

Numascale jobber med banebrytende teknologi som benyttes av de største systemintegratorer i verden og har blant annet levert teknologien bak verdens største Shared Memory System.

Nå søker de deg som er student på fjerde studieår til Summer Internship kombinert med deltidsjobb ditt siste studieår. Her får du også muligheten til å skrive din masteroppgave i samarbeid med en erfaren og nytenkende bedrift!

Du vil i rollen jobbe med å automatisere og forenkle arbeidsprosesser ved hjelp av Python. Dette kan eksempelvis være å behandle og hente ut data fra store filer, feilsøke og finne løsningsforslag. I takt med din utvikling vil du få mulighet til å jobbe med oppgaver som ligger nærmere design og verifikasjon av digitale kretser.

Om hverdagen i Numascale har en av dine nye kollegaer sagt dette: «Det beste med å jobbe i Numascale er muligheten til å jobbe med innovative, fremtidsrettede og utfordrende teknologi – der jeg aldri slutter å utvikle meg både faglig og personlig».

Miljøet er preget av flat struktur, kunnskapsdeling og et engasjement for å nå et felles mål. Uansett hvem du er, tror vi du vil trives her om du deler deres lidenskap for innovasjon og teknologi!

Du blir tilbudt

 • En deltidsjobb relevant til din utdanning der du får tilegne deg nyttige erfaringer og muligheten til å skrive masteroppgaven knyttet til spennende problemstillinger i selskapet
 • Å jobbe med banebrytende teknologi med stor nytteverdi, i et selskap med en ledende posisjon verden over
 • En arbeidsgiver som fokuserer på både faglig utvikling og work-life-balance, der du får fleksibilitet og en hybrid hverdag
 • Et miljø som gjenspeiler høy trivsel – her har mange av dine nye kolleger vært i lang tid og de forteller at både arbeids- og fagmiljøet er viktige årsaker til det

Arbeidsoppgaver

 • Bruke Python til blant annet automatisering, rapportering og visualisering
 • Andre relevante og løpende oppgaver som naturlig kan tilfalle stillingen
 • Oppgaver som i takt med din opplæring, erfaring og kompetanse, kan bli aktuelle

Vi søker deg som

 • Er student på fjerde studieår av mastergrad innen Elektronikk, Nanoelektronikk, Embedded Systems, Mikroelektronikk eller andre relevante retninger
 • Har kunnskap om FPGA, HPC, SystemVerilog, UVM og/eller VHDL
 • Er interessert i å utvikle deg innen design og verifikasjon av hardware, og ønsker å jobbe deltid i selskapet etter sommeren
 • Har sterke muntlige og skriftlige fremstillingsevner på engelsk, og kan vise til sterke akademiske resultater

Vi ønsker at du legger ved søknadsbrev og vitnemål i din søknad.

For å lykkes i rollen er dine personlige ferdigheter:

 • Strukturert
 • Selvstendig
 • Problemløser
 • Kvalitetsbevisst

Vår rekrutteringsprosess

Denne rekrutteringsprosessen håndteres av Academic Work og det er vår kundes ønske at alle spørsmål om stillingen rettes til Academic Work.

Vår utvelgelsesprosess er kontinuerlig og annonsen kan lukkes før rekrutteringsprosessen er fullført dersom vi har gått videre til neste fase. Prosessen inkluderer to tester: en personlighetstest og en kognitiv test. Testene er verktøy for å finne rett talent til rett stilling, for å muliggjøre likestilling, mangfold og en rettferdig prosess.

NUMASCALE AS

Bli en del av Academic Work

Som konsulent for Academic Work tilbyr vi gode muligheter for deg til å vokse faglig og til å knytte verdifulle kontakter for fremtiden. Vi tar oss av din kompetanseheving og tilbyr også grunnleggende bærekraftig utvikling.

Les mer om vårt konsulenttilbud
Happy group icon

Har du spørsmål om denne stillingen

Ida Heidegård Mannsåker eller en av kollegaene i rekrutteringsteamet svarer deg gjerne på kandidat@academicwork.no Angi annonse-ID i din e-post: 15101950

Søk her!