My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
chevron_left
Søkeresultater
annonse-ID: 15104538

Erfaring med drift og ønsker å jobbe mot overvåkning?

ATEA AS

Ønsker du å forbedre løsninger som driftskonsulent og ha ansvar for tuning av alarmsystemer? Atea har Norges mest omfattende fagmiljø for IT-sikkerhet med fag- og produkteksperter representert over hele landet. For å bygge et enda mer robust selskap søker vi deg som er genuint interessert i IT drift og ønsker en videre faglig utvikling!

Søk her!

Selskap: ATEA AS

By: Ved et av Ateas kontorer, eller fullt hjemmekontor

Stillingskategori: IT

Omfang: Fulltid

Start dato: Etter avtale

Type stilling: Bemanning

Andre: Mulighet for å jobbe hybrid

Om stillingen

ATEA, den ledende leverandøren av IT-infrastruktur i Norden, søker nå en erfaren driftskonsulent som vil være en viktig bidragsyter i å sørge for at overvåkningskanalen i Atea fungerer optimalt. Du vil arbeide i hovedsak med tuning av alarmsystemer for å sørge for at oppsettet er riktig, i tillegg til å ha ansvar for forbedring av dette. Drift og overvåkings-teamet mottar store mengder alarmer daglig, og en stor del av ditt arbeid vil være å bedre flyten og filtreringen av dette ved blant annet å opprette nye regler for hvilke alarmer som går videre slik at disse kan fokusere på rett håndtering. Rollen din vil være veldig selvstendig, men du vil måtte samarbeide tett med og ha god dialog med de som sitter på overvåking.

Du vil jobbe i Ateas systemer Omnibus og Zabbix, og vil få god opplæring i disse.

Du blir tilbudt

 • Fri flyt på sertifiseringer
 • Mulighet for fullstendig hjemmekontorløsning eller fleksibel arbeidsplass fra et av Ateas 23 kontorer.
 • En kompleks rolle med store utviklingsmuligheter

Arbeidsoppgaver

 • Opprydding og forbedring av driftoppsett
 • Tuning av alarmsystem
 • Manuelt arbeid på servere og nettverk
 • Intern kommunikasjon med andre deler av organisasjon for å implementere riktig løsning.

Vi søker deg som

 • Har erfaring med drift av servere og nettverk
 • Har erfaring som driftkonsulent eller tilsvarende rolle - har du erfaring fra support på overvåkning på 2. eller 3.linje kan dette for eksempel være relevant.
 • Det er en fordel med sertifisering innen CCNA og generell kompetanse innen Azure, Windowsservere, Active Directory og Linux.
 • Behersker norsk språk skriftlig og muntlig

For å lykkes i rollen er dine personlige ferdigheter:

 • Strukturert
 • Selvstendig
 • Problemløser

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale og med hensyn til oppsigelsestid
 • Sted: På et av våre Atea kontorer, for eksempel i Drammen, Oslo eller Trondheim - Eller hjemmekontorløsning i delvis eller fullstendig grad.
 • Stillingsprosent: 100%
 • Omfang: Bemanningsoppdrag i første omgang på 6 måneders varighet. Det vil si at du ansattes på fast basis gjennom Academic Work på oppdrag hos Atea - med mulighet for forlengelse og fast ansettelse. Vi håper dette høres ut som en spennende mulighet! Vi er i alle fall klare for å høre fra deg innen 28.05. Dersom du har spørsmål, ta kontakt med Ingvild Thomassen på ingvild.thomassen@academicwork.no eller tlf 92013872.

Vår rekrutteringsprosess

Denne rekrutteringsprosessen håndteres av Academic Work og det er vår kundes ønske at alle spørsmål om stillingen rettes til Academic Work.

Vår utvelgelsesprosess er kontinuerlig og annonsen kan lukkes før rekrutteringsprosessen er fullført dersom vi har gått videre til neste fase. Prosessen inkluderer to tester: en personlighetstest og en kognitiv test. Testene er verktøy for å finne rett talent til rett stilling, for å muliggjøre likestilling, mangfold og en rettferdig prosess.

ATEA AS

Atea er spesialister i IT-infrastruktur og vi bruker kompetansen vår til å forme en bedre fremtid. Atea har kontorer i syv land i Norden og Baltikum med rundt 7000 medarbeidere. Atea er den tredje største leverandøren av IT-infrastruktur i Europa. I Norge er vi omlag 1700 medarbeidere fordelt på 24 kontorer fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør. I Atea jobber noen av Norges fremste innen sitt fagfelt og vi har høye ambisjoner. Vi lover deg et godt arbeidsmiljø med hyggelige kollegaer, samt relevante og krevende utfordringer som tar oss ett hakk nærmere en verden hvor teknologi er til for å gjøre livet enda bedre. Du vil også få muligheten til å utvikle deg personlig og profesjonelt.

Bli en del av Academic Work

Som konsulent for Academic Work tilbyr vi gode muligheter for deg til å vokse faglig og til å knytte verdifulle kontakter for fremtiden. Vi tar oss av din kompetanseheving og tilbyr også grunnleggende bærekraftig utvikling.

Les mer om vårt konsulenttilbud
Happy group icon

Har du spørsmål om denne stillingen

Ingvild Svartsund Thomassen eller en av kollegaene i rekrutteringsteamet svarer deg gjerne på kandidat@academicwork.no Angi annonse-ID i din e-post: 15104538

Søk her!