Søkeresultater
annonse-ID: 15092290

Har du IKT fagbrev og ser etter ny jobb?

ATEA AS

Vi ser etter deg som har fagbrev innen IKT og trives med å hjelpe brukere med tekniske problemer. Bor du i nærheten av Drammen og ser etter ny jobb? Vi ser nå etter flere IT-medarbeidere til vår kunde Atea!

Søk her!

Selskap: ATEA AS

By: Drammen

Stillingskategori: Kundeservice

Omfang: Fulltid, 100%

Start dato: Snarest

Type stilling: Rekruttering

Om stillingen

I denne stillingen vil du hjelpe kunder med tekniske problemstillinger i ulike driftsområder. Arbeidsoppgavene vil variere og arbeidestempoet er høyt. Målet til avdelingen er å løse 90% av alle incidenter ved første kontakt. Din rolle er å være kvalitetsbevisst og en ryddig problemløser som hjelper kunden via fjernstyring, telefon og email. Du vil være en faglig støtte for teamet og du vil møte varierte problemstillinger. Kunden i den andre enden er avhengig av deg og din kompetanse for å få flyt i sin arbeidshverdag.

Hos ATEA verdsetter vi samarbeid og ser for oss at du som ansatt ikke nøler med å spør om hjelp når du trenger bistand. Slik vil vi sikre god informasjonsflyt og utvikling av ansatte gjennom kunnskapsdeling internt i teamet.

Det er et veldig godt arbeidsmiljø og avdelingen består av tre ulike team, som jobber mot ulike kunder. Arbeidsmiljøet er ungt og imøtekommende, og vi kan garantere deg mye moro underveis.

Arbeidsoppgaver

  • Jobbe med Active Directory, Exchange, O365, Citrix og diverse RDM-verktøy
  • Ticket-håndtering i CRM verktøy som inkluderer korrekt registrering og avtalehåndtering
  • Utføre generell support via telefon, chat og mail

Vi søker deg som

  • Har fagbrev i IKT-driftsfag eller IKT-servicefag, eller annen relevant utdanning
  • Har gode norskkunnskaper både skriftlig og muntlig
  • Har plettfritt vandel/politiattest
  • Har kjennskap til Exchange, VMware, Citrix, Active Directory og Office 365

Annen informasjon

  • Oppstart: Løpende oppstart, forutsatt plettfritt vandel
  • Sted: Drammen

Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

ATEA AS

Atea er spesialister i IT-infrastruktur og vi bruker kompetansen vår til å forme en bedre fremtid. Atea har kontorer i syv land i Norden og Baltikum med rundt 7000 medarbeidere. Atea er den tredje største leverandøren av IT-infrastruktur i Europa. I Norge er vi omlag 1700 medarbeidere fordelt på 24 kontorer fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør. I Atea jobber noen av Norges fremste innen sitt fagfelt og vi har høye ambisjoner. Vi lover deg et godt arbeidsmiljø med hyggelige kollegaer, samt relevante og krevende utfordringer som tar oss ett hakk nærmere en verden hvor teknologi er til for å gjøre livet enda bedre. Du vil også få muligheten til å utvikle deg personlig og profesjonelt.

Bli direkte rekruttert til ATEA AS

Igjennom denne tjenesten blir du direkteansatt hos vår kunde. Det innebærer at du kan slappe av imens vi tar oss av søkeprosessen.

Søk her!