Søkeresultater
annonse-ID: 15097773

Har du mekansik bakgrunn og søker større muligheter?

Eureka Pumps AS

Har du ambisjoner om å bli prosjektleder og er klar for å ta det neste steget? Eureka tilbyr deg muligheten til å jobbe med spennende og innovative prosjekter!

Søk her!

Selskap: Eureka Pumps AS

By: Bærum/Sandvika

Stillingskategori: Technology

Omfang: Fulltid, 100%

Start dato: Snarest, etter avtal

Type stilling: Bemanning

Andre: Mulighet for å jobbe hybrid

Om stillingen

På vegne av vår samarbeidspartner Eureka Pumps søker vi en dyktig mekanisk ingeniør som søker nye og spennende utviklingsmuligheter i en innovativ bransje! Eureka Pumps er en anerkjent norsk pumpeleverandør med over 40 års erfaring innen olje- og gassindustrien, og de har nylig utvidet virksomheten til å inkludere store prosjekter innen havvind. Dette er stillingen for deg som har ambisjoner om å bli prosjektleder på sikt, hvor du får muligheten til å støtte erfarne prosjektledere og bistå faglig dyktige kollegaer.

Du blir tilbudt

 • Interessant og utfordrende prosjektarbeid, inn- og utland
 • Internasjonalt og fremtidsrettet miljø med kompetente kollegaer
 • Et positivt, sosialt og faglig sterkt arbeidsmiljø
 • Konkurransedyktige betingelser

Du vil jobbe i spennende multidisiplinære prosjekter som involverer et tett samarbeid med et kjerneteam på 10-12 dyktige fagfolk. I denne rollen får du en unik mulighet til å følge produktets livssyklus fra engineering og designfasen til selve sammenstillingen og testingen. I tillegg kjennetegnes selskapet av korte beslutningsveier, noe som gir deg muligheten til raskt å påvirke prosjektets retning og bidra til selskapets suksess. Dette er en spennende og utfordrende mulighet for deg som trives med varierte oppgaver og et tett samarbeid i et dynamisk og internasjonalt team.

Arbeidsoppgaver

 • Bistå i ledelsen av prosjektorganisasjonen for å sikre overholdelse av kontraktsmessige spesifikasjoner og forventninger
 • Ansvar for tidsstyring, ressursallokering og kommunikasjon i prosjektet
 • Oppgaver knyttet til implementering og oppfølging av kvalitets- og HMS-planer
 • Risikostyring og endringshåndtering
 • Bistå i budsjetts- og konstnadsestimering

Vi søker deg som

 • Bachelorgrad innen ingeniørfag eller tilsvarende
 • Minimum 3 års erfaring som prosjekt-, pakkeingeniør eller lignende
 • Erfaring med mekanisk og roterende utstyr, pumper, generatorer og drivsystemer
 • Kjennskap til offentlige krav, reguleringer og offshore standarder
 • Gode kommunikasjonsevner på engelsk, både skriftlig og muntlig

For å lykkes i rollen er det avgjørende at du er strukturert og planleggingsorientert. Du er en dyktig problemløser som alltid er ute etter effektive løsninger. I tillegg har du gode samarbeidsevner og trives med å jobbe i team. Samtidig er du selvstendig og ansvarsbevisst, og du tar initiativ til oppgaver og prosjekter som gagner organisasjonen. Din kommersielle legning er også en styrke, da du forstår viktigheten av å oppfylle kvalitetsstandarder som er nødvendige for å nå våre mål og skape verdier.

Dette er en spennende mulighet for deg som ønsker å bistå innen prosjekter i et selskap med lang erfaring innen olje- og gassindustrien, og som er kjent for sin høye standard og kvalitet. Med en lovende fremtid innen prosjekter knyttet til havvind, oppfordrer vi deg til å søke hvis du oppfyller kvalifikasjonene og ønsker å være med på reisen til Eureka!

Vår rekrutteringsprosess

Denne rekrutteringsprosessen håndteres av Academic Work og det er vår kundes ønske at alle spørsmål om stillingen rettes til Academic Work.

Vår utvelgelsesprosess er kontinuerlig og annonsen kan lukkes før rekrutteringsprosessen er fullført dersom vi har gått videre til neste fase. Prosessen inkluderer to tester: en personlighetstest og en kognitiv test. Testene er verktøy for å finne rett talent til rett stilling, for å muliggjøre likestilling, mangfold og en rettferdig prosess.

Eureka Pumps AS

Eureka er en pumpeleverandør med over 40 års erfaring i olje- og gassindustrien, og dekker de aller viktigste pumpe-applikasjonene. Eureka leverer både til nybygg og drifter avansert vedlikehold og service. Selskapet tilbyr også tjenester innenfor re-engineering, re-rating, oppgraderinger, modifikasjoner, utstyrstesting og installasjon. Eureka er markedsleder på norsk sokkel og satser internasjonalt med utvalgte applikasjoner basert på egen teknologi, nå også til prosjekter innen fornybar energi. Eureka har hovedkontor på Fornebu, sammenstilling og test på Sørumsand, verksted i Stavanger og engineering kontor i Bosnia.

Bli en del av Academic Work

Som konsulent for Academic Work tilbyr vi gode muligheter for deg til å vokse faglig og til å knytte verdifulle kontakter for fremtiden. Vi tar oss av din kompetanseheving og tilbyr også grunnleggende bærekraftig utvikling.

Les mer om vårt konsulenttilbud
Søk her!