My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
chevron_left
Søkeresultater
annonse-ID: 15104395

HR Partner til Coop Norge

Coop Norge satser på menneskene og HR-avdelingen har de siste årene vært gjennom en fantastisk utvikling. Vi utvikler oss videre, og søker nå en ny kollega og HR-Partner som sammen med HR Business Partnerne i Coop Norge skal bidra til at «det skal lønne seg å velge Coop».

Søk her!

Selskap: COOP NORGE SA

By: Oslo

Stillingskategori: HR / kontor / administrasjon

Omfang: Fulltid, 1 års vikariat.

Start dato: Oppstart i juni eller august

Type stilling: Bemanning

Andre: Mulighet for å jobbe hybrid

Om stillingen

I en operativ rolle som HR-Partner vil du bidra med å støtte ledere i de prosesser på tvers av Coop Norge SA i samarbeid med resten av teamet. Du vil i tillegg være en sparringspartner til ledere innen operative HR-spørsmål og bidrar til at våre ledere oppnår sterke resultater sammen med sine medarbeidere. Du vil få muligheten til å være «Hands On» på HR-oppgaver fra A – Å innenfor dedikerte områder.

Du vil jobbe tett med HR Business Partner-teamet, HR-avdelingen og ledere på Coop sine enheter. Coop har troen på at du er god til å bygge og opprettholde relasjoner til de du jobber sammen med og at utfordringer er noe du lar deg inspirere av. I tillegg må man trives med å hjelpe andre til suksess.

Hvorfor jobbe med HR i Coop? Du vil bli en del av en fantastisk arbeidplass, i ett selskap som utgjør en forskjell. Du vil jobbe med svært dyktige kollegaer i ett team som verdsetter å sette kunden først. I rollen får du muligheten til å utvikle deg faglig, og du blir en del av en solid HR-avdeling, og ett team som har inkludering og samarbeid høyt opp på agendaen. I tillegg til ett god arbeidsmiljø får man tilgang til Coop sin kantineordning og treningssenter.

Vi søker deg som

  • Har relevant utdanning innen HR, administrative fag eller liknende.
  • Erfaring med operative HR-oppgaver, herunder god erfaring med arbeidsmiljøloven og andre relevante lovverk.
  • Kjennskap til oppfølgning av sykefravær, rekrutteringsprosesser og personalsaker.
  • Gode brukerferdigheter på Office 365 og digitale verktøy
  • God skriftlig og muntlig kommunikasjonsevne

For å lykkes i rollen er dine personlige ferdigheter:

  • Samarbeidende
  • Selvstendig
  • Problemløser
  • Tilpasningsdyktig

Vår rekrutteringsprosess

Denne rekrutteringsprosessen håndteres av Academic Work og det er vår kundes ønske at alle spørsmål om stillingen rettes til Academic Work.

Vår utvelgelsesprosess er kontinuerlig og annonsen kan lukkes før rekrutteringsprosessen er fullført dersom vi har gått videre til neste fase. Prosessen inkluderer to tester: en personlighetstest og en kognitiv test. Testene er verktøy for å finne rett talent til rett stilling, for å muliggjøre likestilling, mangfold og en rettferdig prosess.

COOP NORGE SA

Coop Norge SA eies av 2 millioner medeiere. Dette skiller oss fra konkurrentene og gjenspeiles i vår visjon – det skal lønne seg å velge Coop. Vår form for verdiskaping handler om å skape verdier for de mange. Medeierskapet gir mulighet til å påvirke, og til å ta del i overskuddet som skapes. 150 år etter stiftelsen av det første forbrukersamvirkelaget i Norge jobber Coop fortsatt mot samme mål – basert på de samme verdiene. Samvirkelagene eier fellesorganisasjonen Coop Norge SA, som har ansvar for Coops felles innkjøp, grossist og logistikkvirksomhet, kjedeadministrasjon, merkevarebygging og medlemsprogram.

Bli en del av Academic Work

Som konsulent for Academic Work tilbyr vi gode muligheter for deg til å vokse faglig og til å knytte verdifulle kontakter for fremtiden. Vi tar oss av din kompetanseheving og tilbyr også grunnleggende bærekraftig utvikling.

Les mer om vårt konsulenttilbud
Happy group icon

Har du spørsmål om denne stillingen

Helene Hamre Liberg eller en av kollegaene i rekrutteringsteamet svarer deg gjerne på kandidat@academicwork.no Angi annonse-ID i din e-post: 15104395

Søk her!