My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
chevron_left
Søkeresultater
annonse-ID: 15103037

Jobb med IT- infrastruktur i et marked i konstant endring!

SELMATEC AS

En svært allsidig arbeidshverdag møter deg hos oss! Du vil være med på å sørge for at vi har IT- infrastrukturen til å levere cutting- edge sikkerhetsteknologi over hele Norden. Her får du god internopplæring, jobbe med et utrolig bredt spekter av oppgaver og bli kjent med nisjeprodukter som er essensielle for sikkerhet i Norden!

Søk her!

Selskap: SELMATEC AS

By: Hagan

Stillingskategori: IT

Omfang: Fulltid

Start dato: Asap

Type stilling: Rekruttering

Om stillingen

Selmatec er i en bransje hvor den teknologiske utviklingen er konstant og variert. Reguleringen av utstyr som brukes på lufthavner internasjonalt er regulert av ECAC, DfTog TSA. Disse er i konstant utvikling og er med å sikre internasjonal luftfart. Vi leverer kritisk infrastruktur som sikrer Norge fra terrorhandlinger, smugling av våpen, eksplosiver og narkotika osv. Hos oss vil du få jobbe med noe helt unikt i et interessant marked, i en svært sikker bedrift som opererer over hele Norden. Vi har en svært fleksibel arbeidsplass som er svært godt tilrettelagt for selvstendige sjeler, samtidig som vi kompenserer godt for arbeidet som gjøres. Du vil også ha en arbeidsplass som gir deg muligheten til å bli sertifisert innen nisjeprodukter og jobbe med sikkerhetsprodukter som har en reell betydning for samfunnet vårt. Selmatec fokuserer på hele det nordiske markedet i større grad fremover, og som følge av det så ansetter vi flere nye kolleger.

Hverdagen som nettverkskonsulent vil du bruke på å sørge for at vi har den tekniske grunnmuren til å levere tjenestene våre. Sammen med en dyktig og erfaren kollega vil du sørge for at utstyret vi bruker er klart, samt dra ut i oppdrag hvor fagkyndighet innen IT er nødvendig. I en simulert flyplass inne på våre kontorer vil du kunne leke deg frem og utforske oppgraderinger som kan gjøres.

Du blir tilbudt

 • God og rettferdig kompensasjon for arbeidet du legger ned
 • Høy grad av fleksibilitet med mye frihet under ansvar
 • En aktiv og utviklende rolle i et godt etablert internasjonalt selskap
 • Du kommer til å slite med å ha to dager som ligner hverandre på rad
 • Spennende sertifiseringer i et nisjemarked
 • En rolle med en høy grad av reisevirksomhet - både i Norden, men også internasjonalt

Arbeidsoppgaver

 • Du vil jobbe med det IT faglige hos oss, herunder IT support, nettverk, drift og være superbruker på essensielle programmer
 • Installasjon og konfigurasjon av Linux og Windows produkter - Ubuntu, CentOS, Windows (7-11), Windows server (2018-2022)
 • Sette opp og drifte OpenVPN med multisite ipsec, sette opp og drifte nettverk med pfSense og Ubiquiti Unifi
 • Produksjon og distribusjon av Ghost og Linux dataimages, samt produktspesifikke driveroppsett
 • Du vil være superbruker på alt fra photoshop og CAD til officepakken og mye mer
 • Oppsett og installasjon av serverpark og dokumentasjon deretter

Vi søker deg som

 • Språk: Kan kommunisere flytende på både norsk og engelsk
 • Utdanning: Relevant fagbrev eller høyere utdannelse
 • Kunnskap innen nettverk er et krav, du må kunne sette opp og drifte nettverk med pfSense eller Ubiquiti Unifi. Du er også nødt til å ha kjennskap til CCNA eller tilsvarende, DELL og HP switcher
 • Førerkort: Klasse B er et krav
 • Være bekvem med en høy grad av reisevirksomhet
 • Ettersom vi jobber med sikkerhet er det et krav med plettfri vandelsattest

Vår rekrutteringsprosess

Denne rekrutteringsprosessen håndteres av Academic Work og det er vår kundes ønske at alle spørsmål om stillingen rettes til Academic Work.

Vår utvelgelsesprosess er kontinuerlig og annonsen kan lukkes før rekrutteringsprosessen er fullført dersom vi har gått videre til neste fase. Prosessen inkluderer to tester: en personlighetstest og en kognitiv test. Testene er verktøy for å finne rett talent til rett stilling, for å muliggjøre likestilling, mangfold og en rettferdig prosess.

SELMATEC AS

Selmatec er spesialisert på områder for deteksjon og sikkerhetsklarering mellom soner og grenseoverganger. Våre tjenester og produkter er i daglig bruk for å begrense mulighetene for terrorhandlinger, smugling av våpen, eksplosiver og narkotika etc. Selmatec ble etablert i år 2002 og har siden vokst til 9 ansatte i Norge med en ressursmasse på 14 ingeniører i 4 land. Selmatec er en del av Ege-gruppen, noe som gir oss et solid økonomisk grunnlag for å investere i dyktige medarbeidere og gode partnere. Våre primære kundegrupper er luftfarts-, toll- og statssektorer, der vi har flere rammeavtaler med kunder som Avinor, Finavia, Swedavia og Norsk tollvesen, for å nevne noen. Vi leverer røntgenmaskiner for håndbagasje, last og spesielle bagasjeløsninger, samt partikkeldetektorer og metalldetektorer som er stasjonert på forskjellige steder over hele landet.

Bli direkte rekruttert til SELMATEC AS

Igjennom denne tjenesten blir du direkte ansatt hos vår kunde. Rekrutteringsprosessen gjennomføres av Academic Work, og vi vil støtte deg underveis i prosessen.

Happy group icon

Har du spørsmål om denne stillingen

Anders Tefre Myhrvold eller en av kollegaene i rekrutteringsteamet svarer deg gjerne på kandidat@academicwork.no Angi annonse-ID i din e-post: 15103037

Søk her!