My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
chevron_left
Søkeresultater
annonse-ID: 15103036

Jobb på nisjeteknologi som sikrer grensene over hele Norden!

SELMATEC AS

Som servicetekniker hos Selmatec vil du sørge for at samfunnskritiske sikkerhetsløsninger over hele Norden opererer slik de skal. Du vil få enorm variasjon, selvstendighet og fleksibilitet til å løse oppgaver hos oss. Jobb med oss og lever teknologi som beskytter Norge mot terrorangrep, dopsmugling og mer!

Søk her!

Selskap: SELMATEC AS

By: Hagan

Stillingskategori: Technology

Omfang: Fulltid

Start dato: ASAP

Type stilling: Rekruttering

Om stillingen

Selmatec er i en bransje hvor den teknologiske utviklingen er konstant og variert. Reguleringen av utstyr som brukes på lufthavner internasjonalt er regulert av ECAC, DfTog TSA. Disse er i konstant utvikling og er med å sikre internasjonal luftfart. Vi leverer kritisk infrastruktur som sikrer Norge fra terrorhandlinger, smugling av våpen, eksplosiver og narkotika osv. Hos oss vil du få jobbe med noe helt unikt i et interessant marked, i en svært sikker bedrift som opererer over hele Norden. Vi tilbyr en svært fleksibel arbeidsplass som er svært godt tilrettelagt for selvstendige sjeler, samtidig som vi kompenserer godt for arbeidet som gjøres. Du vil også ha en arbeidsplass som gir deg muligheten til å bli sertifisert innen nisjeprodukter og jobbe med sikkerhetsprodukter som har en reell betydning for samfunnet vårt. Selmatec fokuserer på hele det nordiske markedet i større grad fremover, og som følge av det så ansetter vi flere nye kolleger.

Hverdagen som serviceingeniør brukes på å dra på oppdrag ute hos våre kunder. Det vil sjelden være en dag hvor du ikke er på reise til et sted i Norden, men hvordan du strukturerer dette vil gi deg rom for mye fleksibilitet. Hos kundene våre vil du sørge for installasjon, reparasjon og feilsøking av kritisk sikkerhetsinfrastruktur.

Du blir tilbudt

 • God og rettferdig kompensasjon for arbeidet du legger ned
 • Langvarig og god internopplæring, samt verdifulle sertifiseringer i et nisjemarked
 • Høy grad av fleksibilitet med mye frihet under ansvar
 • En aktiv og utviklende rolle i et godt etablert internasjonalt selskap
 • Du kommer til å slite med å ha to dager som ligner hverandre på rad
 • En rolle med en høy grad av reisevirksomhet - både i Norden, men også internasjonalt

Arbeidsoppgaver

 • Du vil reise på oppdrag ut til våre kunder over hele Norden for å installere, reparere eller feilsøke teknologien vi har utplassert
 • Du vil ta del i en kontinuerlig opplæring i eksisterende og ny teknologi innenfor fagfeltet og holde deg oppdatert på produktene vi leverer
 • Sørge for å dokumentere løsningene som blir gjort godt, alt vi jobber på har svært god dokumentasjon

Vi søker deg som

 • Språk: Kommunisere flytende på norsk og engelsk
 • Utdanning: Ha et relevant fagbrev eller høyere utdanning, gjerne innen elektronikk eller mekanikk
 • Førerkort: Klasse B er et krav
 • Plettfri vandel er et krav, da vi jobber med kritisk infrastruktur
 • Du er nødt til å trives med høy reisevirksomhet over hele Norden, trives med selvstendig arbeid og ha en god serviceinnstilling

Vår rekrutteringsprosess

Denne rekrutteringsprosessen håndteres av Academic Work og det er vår kundes ønske at alle spørsmål om stillingen rettes til Academic Work.

Vår utvelgelsesprosess er kontinuerlig og annonsen kan lukkes før rekrutteringsprosessen er fullført dersom vi har gått videre til neste fase. Prosessen inkluderer to tester: en personlighetstest og en kognitiv test. Testene er verktøy for å finne rett talent til rett stilling, for å muliggjøre likestilling, mangfold og en rettferdig prosess.

SELMATEC AS

Selmatec er spesialisert på områder for deteksjon og sikkerhetsklarering mellom soner og grenseoverganger. Våre tjenester og produkter er i daglig bruk for å begrense mulighetene for terrorhandlinger, smugling av våpen, eksplosiver og narkotika etc. Selmatec ble etablert i år 2002 og har siden vokst til 9 ansatte i Norge med en ressursmasse på 14 ingeniører i 4 land. Selmatec er en del av Ege-gruppen, noe som gir oss et solid økonomisk grunnlag for å investere i dyktige medarbeidere og gode partnere. Våre primære kundegrupper er luftfarts-, toll- og statssektorer, der vi har flere rammeavtaler med kunder som Avinor, Finavia, Swedavia og Norsk tollvesen, for å nevne noen. Vi leverer røntgenmaskiner for håndbagasje, last og spesielle bagasjeløsninger, samt partikkeldetektorer og metalldetektorer som er stasjonert på forskjellige steder over hele landet.

Bli direkte rekruttert til SELMATEC AS

Igjennom denne tjenesten blir du direkte ansatt hos vår kunde. Rekrutteringsprosessen gjennomføres av Academic Work, og vi vil støtte deg underveis i prosessen.

Happy group icon

Har du spørsmål om denne stillingen

Anders Tefre Myhrvold eller en av kollegaene i rekrutteringsteamet svarer deg gjerne på kandidat@academicwork.no Angi annonse-ID i din e-post: 15103036

Søk her!