info
ADVARSEL! Feilaktige meldinger om ledige stillinger sirkulerer for tiden på sosiale medier, disse kommer ikke fra Academic Work. Vi ønsker å informere deg om at disse ikke er tilknyttet oss, og avsenderen bruker vår merkevare uten vår tillatelse. Vårt råd er å ikke svare eller gjøre noe (f.eks. klikke) på disse meldingene. Du kan trygt og sikkert søke etter ledige stillinger på nettsiden vår.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
chevron_left
Søkeresultater
annonse-ID: 15100914

Kickstart din karriere hos AddSecure

ADDSECURE AS

For den rette personen vil du ta del i et europeisk ledende selskap innen IoT-løsninger. Du blir tilbudt god opplæring i et godt miljø for at du skal få en pangstart på karrieren.

Søk her!

Selskap: ADDSECURE AS

By: Oslo

Stillingskategori: Sales

Omfang: Fulltid

Start dato: Snarest

Type stilling: Rekruttering

Om stillingen

AddSecure er en ledende europeisk leverandør av sikre IoT-tilkoblingsløsninger med fokus på sikker kritisk kommunikasjon og sikre data. I denne omgang ser vi etter en Account Manager som vil jobbe med fokus på HMS-relaterte løsninger og fokusere på personalarmer til bedriftsmarkedet.

De ser store vekst muligheter i markedet og utvider derfor sitt salgsteam. Som en del av AddSecure i Norge vil du jobbe med eksisterende kundeportefølje og vedlikeholde disse for best mulig kunderelasjoner. I tillegg vil en stor del av hverdagen også bestå i å fremme de ulike løsningene for kunder som ikke allerede vet om AddSecure sine tjenester.

Du blir tilbudt

 • En arbeidsplass som vektlegger sosiale sammenkomster, trivsel og faglig utvikling
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Stor fleksibilitet, og muligheten til å legge opp egen arbeidshverdag
 • En spennende og variert arbeidshverdag i et dynamisk miljø med ambisiøse vekstmål
 • Moderne lokaler på Brynseng, med kort vei til kollektiv transport og muligheten for parkering

Arbeidsoppgaver

 • Prospektering inn mot nye potensielle kunder
 • Booke salgsmøter hvor du presenterer løsninger etter kundens behov
 • Styrke eksisterende kunderelasjoner gjennom mersalg og vedlikehold av egen kundeportefølje

Vi søker deg som

 • Har en god fremstillingsevne på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig
 • Har god teknisk forståelse og formidlingsevne
 • Evner å jobbe etter resultater

For å lykkes i rollen er dine personlige ferdigheter:

 • Relasjonsbyggende
 • Resultatorientert
 • Kommunikativ

Vår rekrutteringsprosess

Denne rekrutteringsprosessen håndteres av Academic Work og det er vår kundes ønske at alle spørsmål om stillingen rettes til Academic Work.

Vår utvelgelsesprosess er kontinuerlig og annonsen kan lukkes før rekrutteringsprosessen er fullført dersom vi har gått videre til neste fase. Prosessen inkluderer to tester: en personlighetstest og en kognitiv test. Testene er verktøy for å finne rett talent til rett stilling, for å muliggjøre likestilling, mangfold og en rettferdig prosess.

ADDSECURE AS

AddSecure er en ledende europeisk leverandør av sikre IoT-tilkoblingsløsninger med fokus på sikker kritisk kommunikasjon og sikre data. De pålitelige end-to-end-løsningene er basert på sikker kritisk kommunikasjonsteknologi som kombinerer IoT-tilkoblingsplattformer, programvare og tjenester, skreddersydd for å møte kundenes behov på tvers av ulike bransjer.

I dag ivaretar vi mer enn 50 000 kunder innen sikkerhetsbransjen, redningstjenester, bygningssikkerhet og automasjon, digital omsorg, konstruksjon, transport og logistikk, forsyning, smarte byer med mer sin livs- og forretningskritiske virksomhet med IoT-løsninger fra AddSecure. Dette bidrar til å redde liv, beskytte eiendom og vitale samfunnsfunksjoner, og driver virksomheten.

AddSecure er eksperter innen sikker kritisk kommunikasjon og trygge data innenfor Smart Alarms, Smart Care, Smart Rescue, Smart Surveillance, Smart Transport og Smart Grids.

Hovedkontoret ligger i Stockholm, med flere kontorer over hele Europa. Selskapet sysselsetter mer enn 1 000 personer i 16 land. I norge er vi ca 50 stykker.

Bli direkte rekruttert til ADDSECURE AS

Igjennom denne tjenesten blir du direkte ansatt hos vår kunde. Rekrutteringsprosessen gjennomføres av Academic Work, og vi vil støtte deg underveis i prosessen.

Happy group icon

Har du spørsmål om denne stillingen

William Kronborg eller en av kollegaene i rekrutteringsteamet svarer deg gjerne på kandidat@academicwork.no Angi annonse-ID i din e-post: 15100914

Søk her!